Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χάστε βάρος, αποκτήστε λάμψη στο δέρμα και μειώστε την κυτταρίτιδα με ένα μόνο θαυματουργό ρόφημα!

Δείτε ποιο είναι αυτό και πώς θα το φτιάξετε!

8 Ιανουαρίου 2021 11:20
Χάστε βάρος, αποκτήστε λάμψη στο δέρμα και μειώστε την κυτταρίτιδα με ένα μόνο θαυματουργό ρόφημα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότερες από εσάς θα συμφωνήσετε ότι το καλοκαίρι βάζει τις γυναίκες κάτω από πολλή πίεση. Το να επαναφέρουμε το σώμα μας σε φόρμα και να είμαστε έτοιμες για το αγαπημένο μας μπικίνι δεν είναι εύκολο, ειδικά αν έχετε δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα και αδυνατείτε να ακολουθήσετε μια τακτική προπόνηση και διατροφή.

Ωστόσο, μερικές φορές, οι απλές συνταγές μπορούν να κάνουν περισσότερα για την απώλεια βάρους απ’ ότι οι ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Και αυτό ακριβώς σας συνιστούμε εδώ - ένα ρόφημα για την καύση λίπους που έχει εγκριθεί από πολλούς διατροφολόγους. Αυτό το ρόφημα όχι μόνο θα προωθήσει την απώλεια βάρους, αλλά, θα εξαλείψει την κυτταρίτιδα και θα συσφίξει το δέρμα σας.

Δεν υπάρχει μυστικό συστατικό σε αυτή τη συνταγή: πρόκειται απλά για τσάι από λιναρόσπορο! Λοιπόν, αν γνωρίζετε τα καταπληκτικά για την υγεία οφέλη του λιναρόσπορου, δεν θα εκπλαγείτε από την αποτελεσματικότητα αυτής της συνταγής. Για αρχή, ο λιναρόσπορος είναι πλούσια πηγή μιας πληθώρας υγιών θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα, λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες, οι οποίες βελτιώνουν τη λειτουργία του γαστρεντερικού.

Επιπλέον, διεγείpει την αποβολή των τοξινών και των αποβλήτων από το σώμα. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε φυτικές ίνες, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μας διατηρεί χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, προμηθεύει τον οργανισμό με λεκιθίνη, η οποία καθαρίζει τα έντερα και επιταχύνει τη διαδικασία καύσης του λίπους στο σώμα.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ο λιναρόσπορος βοηθά επίσης να διατηρήσετε το ιδανικό σωματικό βάρος σας. Επιπλέον, το τσάι από λιναρόσπορο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για ανθρώπους που πάσχουν από γαστρίτιδα, έλκος στομάχου, πυελονεφρίτιδα, κυστίτιδα και αιμορροΐδες. Παράλληλα δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μαγειρική σόδα για να χάσετε πιο γρήγορα τα περιττά κιλά.

Χαστε βάρος με τη βοήθεια του λιναρόσπορου

Υλικά:

  • 1 λίτρο βραστό νερό
  • 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο

Οδηγίες:

  • Η μέθοδος παρασκευής δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη.
  • Μόλις βράσει το νερό, ρίξτε μέσα τον λιναρόσπορο.
  • Σκεπάστε και αφήστε το να “κάτσει” για ένα βράδυ.
  • Σουρώστε το πρωί και πιείτε το τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε βράδυ.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

  • Για βέλτιστα αποτελέσματα, πίνετε 150ml από αυτό το τσάι, 3-4 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από τα γεύματα.
  • Είναι σημαντικό το τσάι σας είναι πάντα φρέσκο.
  • Πιείτε για 10 ημέρες και στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα 10 ημερών. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες, συνεχίστε τη θεραπεία μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή απώλεια βάρους.
  • Είναι επίσης σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
  • Σύμφωνα με ειδικούς, η τακτική κατανάλωση λιναρόσπορου, θα βελτιώσει δραστικά την ποιότητα του δέρματός, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα έχετε χαλαρό δέρμα μετά την απώλεια βάρους.
  • Αυτό το τσάι θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα, καθώς και να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα.

Σημαντικό: Οι άνθρωποι που πάσχουν από πέτρες στα νεφρά και προβλήματα στο συκώτι θα πρέπει να συμβουλευτούνένα γιατρό πριν από την έναρξη της θεραπείας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share