Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια

Πανεύκολη και αποτελεσματική!

25 Δεκεμβρίου 2020 11:13
Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία. Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δε χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Δείτε τη σπιτική συνταγή:

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

  • Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι.
  • Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

  • Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα. Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα.
  • Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

Εκτός όμως, από αυτή τη σπιτική θεραπεία, δείτε εδώ 2+1 συνταγές μαγειρικής σόδας που θα σας "σώσουν" από το λίπος.

Μαγειρική σόδα και λάδι καρύδας: Τα δύο συστατικά που θα σε βοηθήσουν να...

Μαγερική σόδα και λάδι καρύδας: Έχουμε εμπιστευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς των προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Διαφημίζουν "αψεγάδιαστο δέρμα", "εξαφάνιση της ακμής" και "φυσική ομορφιά" και αγοράζουμε τα προϊόντα για να το διαπιστώσουμε και μόνοι μας.

Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι τα συστατικά. Τι σημαίνουν όλοι αυτοί οι όροι; Ακόμα και αν ρωτήσετε κάποιον με γνώση στο θέμα, πιθανώς να μην πάρετε σωστή απάντηση αφού πολλές από τις λέξεις είναι πολύ παράξενες.

Παράλληλα διαβάστε στο Athensmagazine.gr και για τις πέντε σπιτικές θεραπείες με την μαγειρική σόδα που θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε κρεατοελιές, κηλίδες γήρατος, μυρμηγκιές, μαύρα στίγματα και θηλώματα.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για τις θεραπείες αυτές;

Ειδικά όταν πρόκειται για την θεραπεία του προσώπου, πολλά προϊόντα βγαίνουν στην αγορά χωρίς πολλές δοκιμές.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος να μειώσετε τους κινδύνους και να εξαφανίσετε τις κηλίδες του δέρματος: φτιάξτε την δική σας κρέμα για το πρόσωπο.

Λάδι καρύδας στην ενυδάτωση του προσώπου

Το λάδι καρύδας έχει αντιμικροβιακές και ενυδατικές ιδιότητες που καθαρίζουν τέλεια το πρόσωπο. Σκοτώνει τα βακτήρια που δημιουργούν σπυράκια. Ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πολύ απαλό. Είναι επίσης αντιφλεγμονώδες και ανακουφίζει από εκζέματα, ψωρίαση και άλλες παθήσεις.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share