Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει στο αυτί της μια σκελίδα σκόρδο και την αφήνει για 30 λεπτά - Το Αποτέλεσμα; Λυτρωτικό!

Δοκιμάστε το!

18 Δεκεμβρίου 2020 12:08
Βάζει στο αυτί της μια σκελίδα σκόρδο και την αφήνει για 30 λεπτά - Το Αποτέλεσμα; Λυτρωτικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκόρδο είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής μεταξύ των υγιεινών προϊόντων. Είναι απαραίτητο στην υγεία μας για την πρόληψη του κρυολογήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες, βοηθά στη μείωση του οιδήματος και την ανακούφιση του πόνου.

Για την εξάλειψη του πόνου στο αυτί το σκόρδο είναι το καλύτερο φάρμακο. Περιλαμβάνει ενώσεις οι οποίες διαπερνούν το δέρμα και απορροφώνται μέσα στο εσωτερικό του αυτιού παρέχοντας αντιφλεγμονώδη δράση.

Παράλληλα μάθετε και το μυστικό για να φύγει το σπυράκι με τη βοήθεια του σκόρδου.

Το σκόρδο για τον πόνο στο αυτί

Είναι αρκετή για να συντρίψει τον πόνο μια σκελίδα σκόρδο , τυλίξτε την με ένα μαλακό πανί και τοποθετήστε την στο αυτί για 30 λεπτά. Η διαδικασία αυτή ανακουφίζει από τον πόνο και βοηθά στην επούλωση. Μην τοποθετείτε το σκόρδο πολύ βαθιά μέσα στο αυτί. Μην χρησιμοποιείτε πολύ μικρό κομμάτι σκόρδου.

Ετοιμαστείτε για μια μυρωδιά σκόρδου μετά από μια τέτοια διαδικασία. Το σκόρδο έχει μια συγκεκριμένη οσμή που οφείλεται στο allicin, μία χημική ένωση που παράγεται όταν το σκόρδο καταστραφεί η στην ακεραιότητα των κυττάρων. Η Allicin είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό για το οποίο εκτιμούμε τόσο πολύ το σκόρδο.

Η Allicin είναι μια ισχυρή ουσία, έτσι ώστε να φροντίσει το δέρμα σας από εγκαύματα (είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ύφασμα επειδή θα έρθει επαφή με το δέρμα το σκόρδο). Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι το σκόρδο είναι η θεραπεία για όλες τις ασθένειες.

Δείτε πως το σκόρδο βοηθά στην απομάκρυνση της μούχλας από το πλυντήριο

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί είναι η μούχλα που αναπτύσσεται στα λάστιχα και στα εξαρτήματα του πλυντηρίου ρούχων. Βρώμικο πλυντήριο σημαίνει και βρώμικα ρούχα.

Τη μούχλα στο πλυντήριο εκτός ότι μπορείτε να τη δείτε, μπορείτε και να την μυρίσετε.Πόσες φορές ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου και αναδύεται μια πολύ άσχημη μυρωδιά.

Φυσικά όσες φορές και να απολυμάνετε τον κάδο, αν δεν καθαρίσετε και τα λάστιχα η μυρωδιά θα παραμένει με αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι τα ρούχα σας δεν βγαίνουν αρκετά καθαρά.

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε μια και καλή από τη μούχλα στο πλυντήριο και να απολαμβάνετε καθαρά ρούχα και συσκευή.Ένα αιθέριο έλαιο που μπορεί να εξουδετερώσει την δυσοσμία αλλά και τη μούχλα! Δεν είναι άλλο από το έλαιο σκόρδου.

Παράλληλα δείτε τι θα σας συμβεί αν βάλετε σκόρδο κάτω από το μαξιλάρι σας πριν κοιμηθείτε.

Δείτε πως με το ξύδι θα διώξετε τη μούχλα και τα άλατα από τη ντουζιέρα σας

Το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιείται στο φαγητό αλλά η χρήση του μπορεί να γίνει και για άλλες δουλειές μέσα στο σπίτι όπως στον κήπο σας για να φροντίσετε καλύτερα τα λουλούδια σας.

Συγκεκριμένα ένα από τα δυσκολότερα δωμάτια του σπιτιού είναι το μπάνιο όμως υπάρχει μία τεχνική που θα κάνει τα ντους και τις μπανιέρες να λάμπουν από καθαριότητα. Με λίγο ξύδι, υγρό για τα πιάτα και ένα εργαλείο που χρησιμοποιείτε συνήθως στο πλύσιμο των πιάτων, κάνει το καθάρισμα τους ντους παιχνίδι.

Υλικά

  • Σφουγγάρι για τα πιάτα
  • Απορρυπαντικό για τα πιάτα
  • Ξύδι

Οδηγίες:

  • Ρίξτε σε ένα δοχείο ξύδι και υγρό για τα πιάτα και ανακατέψτε καλά.
  • Βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι
  • Ψεκάστε στα προβληματικά σημεία και τρίψτε καλά.

Για να δείτε ακριβώς τις αναλογίες, δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Το συγκεκριμένο καθαριστικό είναι δοκιμασμένο. Είναι βέβαιο πως θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Από εκεί και πέρα, το καλύτερο είναι πως ήδη έχετε στην κουζίνα σας όλα όσα χρειάζεστε. Έτσι, δεν χρειάζεται να μπείτε σε περιττά έξοδα και φυσικά να μεταβείτε στο σούπερ μάρκετ.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share