Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόβει ένα λεμόνι και το τρίβει στα φρύδια της - Μόλις μάθετε το λόγο θα...

Τρομερά αποτελέσματα

13 Δεκεμβρίου 2020 19:29
Κόβει ένα λεμόνι και το τρίβει στα φρύδια της - Μόλις μάθετε το λόγο θα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα κόβει ένα λεμόνι και το τρίβει στα φρύδια της. Μόλις μάθετε το λόγο θα το κάνετε και εσείς! Αυτή η τάση έχει γίνει πολύ δημοφιλής τελευταία! Παχιά και θαμνώδη φρύδια. Πάει ο καιρός που στην μόδα ήταν τα πολύ λεπτά φρύδια. Δυστυχώς όμως, δεν είναι όλοι τυχεροί να έχουν γεννηθεί με μεγάλα και πυκνά φρύδια.

Θα σας δείξουμε μερικές συμβουλές και κόλπα που θα κάνουν τα φρύδια σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να το καταφέρετε. Τα περισσότερα που χρειάζεστε υπάρχουν ήδη στο σπίτι. Επίσης, δείτε μια σπιτική συνταγή για να εξαλείψετε τις ρυτίδες. Μια άκρως αποτελεσματική και φυσική λύση για να σφίξετε το δέρμα σας και να δώσετε μια νεανική εμφάνιση, είναι ο συνδυασμός γιαουρτιού και χυμού λεμονιού.

Λεμόνι

Περιέχει φολικό οξύ και βιταμίνες C και B, όπως και άλλα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την ανάπτυξη των τριχών.

Κόψτε το λεμόνι σε φέτες. Τρίψτε τις φέτες πάνω από τα φρύδια για αρκετά λεπτά. Μετά από 15-20 λεπτά, ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Αλλιώς, μπορείτε να κόψετε την φλούδα του σε κομμάτια, να τα βάλετε σε μία κούπα με έλαιο καρύδας και να το αφήσετε για δύο εβδομάδες.

Βάλτε κάθε βράδυ στα φρύδια σας από το μίγμα και το επόμενο πρωί ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Προσοχή να μην βγαίνετε στον ήλιο για 2 ώρες αφού το βάλετε, γιατί το λεμόνι αντιδράει και μπορεί να κάνει τις τρίχες σας λίγο πιο ξανθές.

Ελαιόλαδο

Υπάρχει σε κάθε κουζίνα και περιέχει βιταμίνη Ε, που βοηθάει την ανάπτυξη των φρυδιών. Ρίξτε μερικές σταγόνες στα φρύδια σας πριν τον ύπνο και τρίψτε ελαφρώς. Το επόμενο πρωί ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Αλλιώς μπορείτε να ανακατέψετε μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι με μερικές σταγόνες μέλι, να το τρίψετε ελαφρά και να το ξεπλύνετε μετά από μισή ώρα.

Κρόκος αβγού

Ο κρόκος του αβγού περιέχει κερατίνη, που βοηθάει στην ανάπτυξη των φρυδιών. Ξεχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο. Χτυπήστε τον κρόκο μέχρι να πάρει κρεμώδη υφή. Βάλτε το στα φρύδια σας. Μετά από 15-20 λεπτά, ξεπλύντε με κρύο νερό. Επαναλάβετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share