Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

41χρονη μητέρα πέθανε μετά από έντονο πονοκέφαλο – Αν έχετε κάποιο από τα συμπτώματα πηγαίντε σε ένα γιατρό

Μεγάλη προσοχή!

13 Δεκεμβρίου 2020 16:42
41χρονη μητέρα πέθανε μετά από έντονο πονοκέφαλο – Αν έχετε κάποιο από τα συμπτώματα πηγαίντε σε ένα γιατρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα στην παρακάτω ιστορία έχασε τη ζωή της μετά από έντονο πονοκέφαλο. Οι γιατροί προειδοποιούν για τα παρακάτω συμπτώματα, που αν και συνηθισμένα, μπορούν να καταστούν μοιραία.

Η Λι Μπροντγουέι από την Βόρεια Καρολίνα ήταν μητέρα 4 παιδιών. Γεννήθηκε στην Γερμανία, όταν ο πατέρας της βρισκόταν εκεί λόγω της Αεροπορίας. Όταν επέστρεψε με την οικογένεια της στις ΗΠΑ, η Λι πήγε στο λύκειο West Charlotte, όπου γνώρισε τον Έρικ, τον έρωτα της ζωής της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μερικά χρόνια μετά και ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή, μέχρι που η μοίρα τους επιφύλασσε μια σκοτεινή τροπή. Την 1η Απριλίου 2017, η Λι άρχισε να παραπονιέται για πονοκεφάλους.

Η Λι είχε πονοκεφάλους και ημικρανίες σε όλη της την ζωή, αλλά αυτή την φορά ήταν ιδιαίτερα άσχημος. Ο Έρικ την μετέφερε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο, ενώ πέθαινε από τον πόνο στο διπλανό κάθισμα. Ήταν προφανώς σοβαρό, αλλά κανείς δεν είχε ιδέα πόσο.

Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ωστόσο, παρά τον πόνο, οι γιατροί δεν θεώρησαν την πάθηση της απειλητική και πίστευαν ότι το πρόβλημα θα λυνόταν με μια επέμβαση.

Ο Έρικ ανακουφίστηκε όταν το άκουσε αυτό. Αλλά η ανακούφιση του σύντομα μετατράπηκε σε απόγνωση όταν μετά από μερικές ώρες οι γιατροί αντιμετώπισαν μια αναπάντεχη επιπλοκή –

δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πλέον για την Λι! Στις 3 Απριλίου, δύο μέρες μετά, η Λι πέθανε. Έτσι μην αγνοείτε αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, ή σημάδια σαν αυτά που είχε μια άλλη 56χρονη μητέρα, η οποία μέσα σε λίγες ώρες έχασε άδικα τη ζωή της.

Ο Έρικ και τα παιδιά του, ο 22χρονος Αντέιρ, ο 16χρονος Αβέρι, ο 10χρονος Άλεξ και ο 8χρονος Αντριάν, ήταν σοκαρισμένοι. Ο ξαφνικός θάνατος της Λι συντάραξε την οικογένεια – κανένα από τα παιδιά δεν ήταν σπίτι, όταν η Λι πήγε στο νοσοκομείο και έμαθαν αργότερα τι είχε συμβεί.

Η Λι πέθανε στα 41 της και άφησε πίσω μια οικογένεια και πολλούς φίλους. Αλλά ακόμα και μετά τον θάνατο της, συνεχίζει να κάνει καλές πράξεις –

δώρισε τα όργανα της και έτσι σώθηκαν πολλές ζωές. Ο θάνατος της άφησε ένα μεγάλο κενό στις ζωές των αγαπημένων τους, αλλά τουλάχιστον παρηγορούνται με το γεγονός ότι έκανε καλύτερη την ζωή πολλών άλλων.

Το εγκεφαλικό ανεύρυσμα μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Είναι μια πάθηση που συμβαίνει όταν ένα αγγείο διογκώνεται σαν μπαλόνι και πιέζει τον εγκεφαλικό ιστό γύρω του.

Δεν είναι πάντα θανατηφόρο και πολλοί έχουν ζήσει για χρόνια χωρίς να το παρατηρήσουν. Ο κίνδυνος αυξάνεται όταν το ανεύρυσμα πρήζεται πολύ ή σκάει.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Κίνδυνος θάνατος: Με αυτές τις τροφές πλησιάζετε στο εγκεφαλικό!

Αν έχετε κάτι από αυτά συμβουλευτείτε έναν γιατρό:

  • πολύ έντονο πονοκέφαλο
  • ναυτία
  • κράμπες
  • έντονη κόπωση ή λιποθυμία
  • αδυναμία σε χέρια και πόδια
  • μούδιασμα στη μία πλευρά του προσώπου
  • ευαισθησία στο φως
  • πιάσιμο στον αυχένα

Ας ελπίσουμε ότι η τραγική περίπτωση της Λι θα λειτουργήσει σαν προειδοποίηση για πολύ κόσμο.

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το athensmagazine δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share