Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παγώνει τα λεμόνια για 6 ώρες και τα τρίβει στον τρίφτη - Μόλις μάθετε το λόγο θα το κάνετε αμέσως...

Απίθανο κόλπο

7 Δεκεμβρίου 2020 13:14
Παγώνει τα λεμόνια για 6 ώρες και τα τρίβει στον τρίφτη - Μόλις μάθετε το λόγο θα το κάνετε αμέσως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, για μια ακόμη φορά έδειξε ότι δεν πρέπει να βγάζετε τη φλούδα από τα λεμόνια, αλλά αντ' αυτού να τα παγώσετε!

Αυτό είναι λόγω του γεγονότος ότι σε αυτή την κατάσταση τα λεμόνια εμποδίζουν την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου του μαστού. Επίσης, δείτε πως οι φλούδες λεμονιού απομακρύνουν τους πόνους στις αρθρώσεις.

Πάρτε ένα οργανικό λεμόνι ( βιολογικό λεμόνι ), πλύντε το καλά και το βάλτε το στην κατάψυξη. Αφήστε το να μείνει για τη νύχτα, στη συνέχεια βγάλτε το από την κατάψυξη και τρίψτε το. Με αυτό τον τρόπο δρα καλύτερα το λεμόνι.

Αν δεν σας αρέσει σκέτο επειδή είναι πικρό, σας συμβουλεύουμε π.χ. να πασπαλίσετε με λεμόνι το παγωτό ή να το βάλετε σε μια σούπα, σε μια σαλάτα ή ανακατεύσετε με διάφορα δημητριακά, πλιγούρι βρώμης ή οτιδήποτε άλλο.

*Η φλούδα του λεμονιού περιέχει 5-10 φορές περισσότερες βιταμίνες από το χυμό του λεμονιού. Έχει αντιμικροβιακή δράση και είναι ενάντια στις βακτηριακές μολύνσεις, ρυθμίζει την πίεση του αίματος και είναι ένα εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό, το οποίο το καθιστά ιδανικό για τους νευρικούς ανθρώπους.

*Οι φλούδες λεμονιού ενεργούν ως φυσικό ενυδατικό και καθαριστικό για το δέρμα, ενώ βοηθούν επίσης στην απώλεια βάρους, την πρόληψη των στοματικών προβλημάτων, όπως το σκορβούτο και η ουλίτιδα και βελτιώνουν την υγεία των οστών.

Παίρνει μισό λεμόνι το βουτάει μέσα στη μαγειρική σόδα... - Δεν θα πιστεύετε τι συμβαίνει μετά από λίγο στο σώμα της!

Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι συμβαίνει όταν το λεμόνι συνδυάζεται με τη μαγειρική σόδα.. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ αποτελεσματικός, καθώς μειώνει τα καρκινικά κύτταρα με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά μπορεί ακόμη και να εξαφανιστούν.

Έτσι, σήμερα θα σας πούμε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη αυτού του συνδυασμού φτιάχνοντας ένα απίστευτο ρόφημα!! Το ρόφημα αυτό δεν έχει κανένα κίνδυνο παρενεργειών, και τα δύο αυτά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες αλλαγές στην υγεία αλλά και στο σώμα σας.

Έτσι αν πίνετε αυτό το ρόφημα καθημερινά, τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται ευρέως σε θεραπείες που βοηθούν στην θεραπεία των διαφόρων μερών του σώματος, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Και το λεμόνι περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C και άλλες ιδιότητες που το καθιστούν απαραίτητο σε θεραπείες, όπως σε φυσικές εγχύσεις, εξωτερικές εφαρμογές αλλά και για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας, και εκτός από το λεμόνι και ο χυμός αυτού έχει πολλά οφέλη για την υγεία!

Το ρόφημα αυτό δεν έχει κανένα κίνδυνο παρενεργειών, και τα δύο αυτά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες αλλαγές στην υγεία αλλά και στο σώμα σας. Ωστόσο δείτε ποια θανατηφόρα ασθένεια νικάει το λεμόνι με την μαγειρική σόδα.

Οφέλη του συνδυασμού μαγειρικής σόδας και λεμονιού:

1. Αλκαλοποίηση του οργανισμού

Το μείγμα του λεμονιού και της μαγειρικής σόδας έχει την ιδιότητα της αλκαλοποίησης του οργανισμού. Αυτό μας βοηθά, για παράδειγμα στην καταπολέμηση της οξέωσης που μπορεί να συμβεί όταν τα νεφρά δεν μετακινούν αρκετό οξύ από το σώμα ή όταν ο οργανισμός παράγει πάρα πολύ οξύ.

Είναι, ως εκ τούτου, μια εξαιρετική θεραπεία για τα νεφρά, καθώς διευκολύνει το έργο τους, αλλά και βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος μας αλλά και στην καύση του λίπους!

2. Διευκόλυνση της πέψης

Γνωρίζετε ήδη τα πολλαπλά οφέλη του λεμονιού στην διευκόλυνση της πέψη μας. Αν προσθέσετε λίγη μαγειρική σόδα, θα έχετε ένα υπέροχο μείγμα που μπορεί να κάνει το πεπτικό σας σύστημα να λειτουργήσει πολύ καλύτερα. Είναι ένα καλό αντι-οξύ, το οποίο καταπολεμά επίσης το μετεωρισμό.

Μια άλλη αρετή του είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης που οφείλεται στο υδροχλωρικό οξύ που ανεβαίνει στον οισοφάγο από το στομάχι. Χάρη στη μαγειρική σόδα, θα ανακουφιστείτε αποτελεσματικά γρήγορα!

3. Καθαριστικό

Αυτή καταπληκτική θεραπεία μπορεί να καθαρίσει το συκώτι σας, και επίσης μπορεί να σας δώσει μια καλή δόση βιταμίνης C, καλίου και αντιοξειδωτικών. Έτσι, μην ξεχνάτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με αυτή τη θεραπεία και θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια όλη τη μέρα.

Αυτή η θεραπεία είναι επίσης ένας πολύ καλός ρυθμιστής. Το πόσιμο νερό που είναι πλούσιο σε όξινο ανθρακικό νάτριο θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε τα επίπεδα της κακής LDL χοληστερόλης, βελτιώνοντας έτσι την καρδιαγγειακή υγεία σας.

Πως να το φτιάξετε;

Συστατικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα.
  • 1 ποτήρι νερό.
  • Χυμό μισού λεμονιού.

Παρασκευή:

  • Είναι πολύ απλό απλά προσθέστε στο φλιτζάνι με το νερό , την μαγειρική σόδα και προσθέστε το χυμό λεμονιού.
    Ανακατέψτε καλά και στη συνέχεια πιείτε το, αλλά πιείτε το πρωί γρήγορα.
  • Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να πίνετε αυτό το ρόφημα με άδειο στομάχι , για μια ολόκληρη εβδομάδα κάθε πρωί. Στη συνέχεια μην το καταναλώνετε για δύο συνεχείς εβδομάδες ώστε να χαλαρώσει ο οργανισμός σας.
  • Πρέπει να σταματήσετε να το καταναλώνετε για κάποιο διάστημα, καθώς η οξύτητα του λεμονιού μπορεί να είναι κάπως επιβλαβής, όταν καταναλώνεται σε μεγάλη ποσότητα, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να διατηρηθεί κάποιος έλεγχος.Επιπλέον, αυτό το ρόφημα βοηθά στην καταπολέμηση της εμφάνισης των όγκων, κάτι που είναι σημαντικό για την καταπολέμηση του καρκίνου. Ωστόσο, αν έχετε οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας, ρωτήστε πρώτα το γιατρό σας, πριν την κατανάλωση του συγκεκριμένου ροφήματος!
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share