Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάθε βράδυ υπέφερε στο στομάχι με ό,τι φαγητό κι αν έτρωγε - Η μαγειρική σόδα την έσωσε με τον πλέον απίστευτο τρόπο

Φοβερό αποτέλεσμα

5 Δεκεμβρίου 2020 07:43
Κάθε βράδυ υπέφερε στο στομάχι με ό,τι φαγητό κι αν έτρωγε - Η μαγειρική σόδα την έσωσε με τον πλέον απίστευτο τρόπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερά ήταν τα αποτελέσματα για μια γυναίκα, η οποία υπέφερε στο στομάχι της με ό,τι φαγητό κι αν έτρωγε, αποφασίζοντας τελικά να χρησιμοποιήσει τη μαγειρική σόδα, που την έσωσε με τον πλέον απίστευτο τρόπο.

Η λήψη μαγειρικής σόδας, για την οποία έγινε μια μεγάλη ανακάλυψη, διαλυμένη σε νερό μετά από κάθε γεύμα είναι μια θεραπεία που πιθανότατα γνωρίζουμε σχεδόν όλοι μας και σίγουρα την έχουμε εφαρμόσει ήδη κάποια στιγμή, ειδικά μετά από ένα πλούσιο βραδινό γεύμα. Όταν για παράδειγμα, πάσχουμε από δυσπεψία συνήθως υποφέρουμε από αυτή την φοβερή ναυτία, πρήξιμο και αίσθημα καύσου στο στήθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα η λήψη μαγειρικής σόδας, η οποία θα διασπάσει τα λιπαρά και θα ενισχύσει την πέψη.

Αν έχετε συχνά καούρες, μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με ένα ποτήρι νερό για να αισθανθείτε καλύτερα. Η καούρα απαλύνεται με την εξουδετέρωση της υπερβολικής ποσότητας οξέων με αποτέλεσμα να ελαττώνεται το αίσθημα δυσφορίας και η αίσθηση καύσου. Αλλά προσέξτε, αν έχετε καούρες δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποκλείσετε την περίπτωση άλλων ασθενειών. Η υγεία μας προέχει.

Δεν πρόσεξε στο μαγείρεμα και κατέστρεψε την κατσαρόλα της: Δοκίμασε το κόλπο με τη μαγειρική σόδα και τότε…

Θαυματουργό είναι αυτό, που συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία δεν πρόσεξε στο μαγείρεμα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η κατσαρόλα της, αποφασίζοντας να δοκιμάσει το κόλπο με τη μαγειρική σόδα.

Το υλικό αυτό αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο για ουκ ολίγες περιπτώσεις, βοηθώντας καθοριστικά ειδικά για τις δουλειές του σπιτιού. Εμπιστευόμενοι τη μαγειρική σόδα, πολλές φορές, μπορεί να δούμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μπορούμε, λοιπόν, να την χρησιμοποιήσουμε σε κατσαρόλα ή τηγάνι, του οποίου ο πάτος έχει καεί, βράστε μέσα σ’ αυτό λίγο νερό με σόδα και αφού πάρει βράση, σβήστε το μάτι και αφήστε το μείγμα μέσα στο σκεύος για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί θα μπορέσετε να το καθαρίσετε πολύ ευκολότερα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share