Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει μία σκελίδα σκόρδο μέσα στο στόμα της και την...

Δε θα το πιστεύετε!

4 Δεκεμβρίου 2020 12:17
Βάζει μία σκελίδα σκόρδο μέσα στο στόμα της και την...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκόρδο είναι γνωστό για την ιδιαίτερη γεύση του και γι’αυτό και έχει χρησιμοποιηθεί από όλες τις κουζίνες του κόσμου. Αλλά οι αρχαίοι Ρωμαίοι, Κινέζοι, Έλληνες και Αιγύπτιοι ήξεραν πως το σκόρδο έχει και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Το σκότδο χει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση και μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία πολλών ασθενειών όπως και του πονόδοντου. Το μαγικό συστατικό του ονομάζεται αλλικίνη και βρίσκεται στον κολλώδη χυμό του φυτού.

Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο για να αντιμετωπίσετε έναν πονόδοντο:

Για πονόδοντο που έχει προκληθεί από μόλυνση, τρίψτε μισή σκελίδα σκόρδο πάνω του για 10 λεπτά για να μειωθεί η δυσφορία. Όταν ξεκινήσει ο πόνος, μασίστε προσεκτικά μία σκελίδα για να απελευθερωθού οι χυμοί του. Μέσα σε 15 με 30 λεπτά ο πόνος θα έχει εξαφανιστεί.

Είναι μία τέλεια επείγουσα θεραπεία για τον πονόδοντο, ειδικά εάν σας τύχει το σαββατοκύριακο και οι οδοντίατροι είναι κλειστά. Αλλά να θυμάστε πως δεν πρόκειται για θεραπεία, απλά ένα επείγον μέτρο. Εάν ο πονόδοντος επιμείνει, πηγαίνετε άμεσα σε έναν γιατρό.

Εσείς ξέρατε γι’αυτήν την ιδιότητα του σκόρδου; Παράλληλα διαβάστε τι κάνουν 6 ψημένες σκελίδες σκόρδου στο σώμα σας μέσα σε 24 ώρες

33χρονος έτρωγε σκόρδο με άδειο στομάχι για 7 ημέρες - Το αποτέλεσμα δεν το χωράει ο νους (Video)

Ένας 33χρονος επέλεξε να βελτιώσει την υγεία του καταναλώνοντας ένα από τα πιο χρήσιμα φυσικά προϊόντα. Κάθε πρωί έτρωγε δύο σκελίδες σκόρδου με άδειο στομάχι για 7 ημέρες και η μεταμόρφωσή του ήταν απίστευτη! Ενώ, αν μυρίζει η αναπνοή σας σκόρδο, δείτε τις δύο τροφές που εξουδετερώνουν την σκορδίλα.

Διαβάστε τα οφέλη στη λίστα που ακολουθεί:

  1. Το σκόρδο βοηθά στη μείωση διαφόρων τύπων βακτηριακών λοιμώξεων.
  2. Ρίχνει την πίεση.
  3. Αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα.
  4. Σκοτώνει τα κύτταρα που σχηματίζουν όγκους στον εγκέφαλο.
  5. Δρα ως αντιπηκτικό.
  6. Το σκόρδο δρα ως φυσικό αντιβιοτικό και έτσι είναι το ιδανικό «φάρμακο» για το κρύωμα.
  7. Βοηθά στην ελαχιστοποίηση του πόνου του ήπατος και προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις.
  8. Βοηθά στη μείωση της κακής χοληστερόλης.
  9. Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
  10. Βοηθά στις διαταραχές που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Αποφεύγετε το σκόρδο; Μόλις δείτε αυτό το βίντεο θα το βάλετε και εσείς κάτω απ' το μαξιλάρι σας!

Πολλοί αποφεύγετε το σκόρδο επειδή έχει δυσάρεστη οσμή, όταν όμως δείτε το βίντεο με τις ευεργετικές ιδιότητές του, όχι μόνο θα το προσθέσετε στην καθημερινή διατροφή σας, αλλά θα το βάζετε και κάθε βράδυ κάτω απ' το μαξιλάρι σας.

Σίγουρα, 9 στους 10 θα δηλώσετε απόλυτη άγνοια για όσα θα δείτε στο βίντεο, ως προς τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το σκόρδο στον άνθρωπο. Από την απώλεια βάρους, μέχρι τη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και από τη μείωση της χοληστερίνης μέχρι την εξασφάλιση άνετου ύπνου.

Δείτε το βίντεο, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό:

Έτριψε μια σκελίδα σκόρδου και την έριξε στο μπουκάλι με το σαμπουάν της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το σκόρδο είναι εξαιρετικό για την ανάπτυξη των μαλλιών. Βοηθά στη μείωση της πτώσης των τριχών, ενισχύει την αναγέννηση των νέων τριχοθυλακίων, απομακρύνει τις βλαβερές τοξίνες από το τριχωτό της κεφαλής, ενισχύει την υφή των μαλλιών και τις ρίζες τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ξύδι αποδεικνύεται θαυματουργό, δείτε εδώ μερικά ακόμη οφέλη του.

Το σκόρδο έχει επίσης αντι-βακτηριακές και αντι-μυκητιασικές ιδιότητες που βοηθούν στη θεραπεία της πιτυρίδας και τη φαγούρα τριχωτού της κεφαλής. Η παρουσία θείου στο σκόρδο μειώνει τη σοβαρότητα της πιτυρίδας και την αποτρέπει από το να επιστρέψει.

Ο απλούστερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο για τα μαλλιά είναι να προσθέσετε μια σκελίδα σκόρδο είτε στο σαμπουάν είτε στο conditioner σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε το συνδυασμό σκόρδου και σαμπουάν ή conditioner περισσότερο από δύο φορές το μήνα.

Η υπερβολική χρήση του σκόρδου μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Για να απαλλαγείτε από την έντονη μυρωδιά και την ελαφριά αίσθηση καύσου, προσθέστε μέλι μαζί με το σκόρδο. Το μέλι θα εργαστεί επίσης ως φυσικό conditioner για τα μαλλιά σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share