Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δείτε πως με την μαγειρική σόδα θα δείχνετε 10 χρόνια νεότεροι

Απίστευτο κόλπο

25 Νοεμβρίου 2020 14:08
Δείτε πως με την μαγειρική σόδα θα δείχνετε 10 χρόνια νεότεροι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι θέλουμε να μην δείχνουμε την ηλικία που έχουμε και ψάχνουμε πάντα εναλλακτικές για να δείχνουμε μικρότεροι αλλά και παράλληλα να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Επίσης δοκιμάστε και την δίαιτα της κανέλας με μέλι και χάστε 6 κιλά σε 10 ημέρες.

Συγκεκριμένα με 3 μόνο υλικά που τα έχετε σπίτι σας μπορείτε να δείχνετε νεότεροι. Το γνωστό διττανθρακικό νάτριο είναι η μαγειρική σόδα όπου και κάνει θαύματα.

Υλικά

  • Δυο κουταλιές του γλυκού από έξτρα παρθένο γάλα καρύδας
  • Μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα (χωρίς αλουμίνιο)

Οδηγίες:

Βάλτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή. Χρησιμοποιείστε απευθείας αυτό το μείγμα στο δέρμα και κάντε αργό και κυκλικό μασάζ για λίγα λεπτά.

Μετά, αφήστε το για 5 λεπτά. Χρησιμοποιείστε χλιαρό νερό για να το απομακρύνετε από το δέρμα και ενώ ξεπλένεστε συνεχίστε να κάνετε μασάζ. Μόλις τελειώσετε την διαδικασία, μην μπείτε στον κόπο να χρησιμοποιήσετε την ενυδατική σας κρέμα, γιατί όλη την δουλειά της ενυδάτωσης την έχει ήδη αναλάβει το έλαιο καρύδας.

Θα μείνετε ασπροπρόσωποι από την πρώτη κιόλας χρήση.

Υπέφερε από κοκκινίλες και φαγούρες - Μόλις δοκίμασε λίγη μαγειρική σόδα…

Εξαιρετικό ήταν το αποτέλεσμα στο σώμα ενός άνδρα, όταν εκείνος δοκίμασε λίγη μαγειρική σόδα, υποφέροντας νωρίτερα από κοκκινίλες και φαγούρες, μη βρίσκοντας αρχικά κάποια λύση.

Το υλικό αυτό έχει αποδειχθεί πολύτιμο… για κάθε σχεδόν χρήση, βοηθώντας και στην υγεία μας, με διάφορες παθήσεις του δέρματός μας να μπορούν όχι να θεραπευτούν, αλλά τουλάχιστον να απαλυνθούν στο πόνο τους, όπως ο συνδυασμός με το λεμόνι.

Η μαγειρική σόδα βοηθά να υποχωρήσει η κοκκινίλα, η φαγούρα και η αίσθηση τραβήγματος του δέρματος που προκαλούν τα ηλιακά εγκαύματα. Επειδή πολλά προϊόντα για την αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων δεν περιέχουν μαγειρική σόδα, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πάστα από μαγειρική σόδα ή να κάνετε αφρόλουτρο ρίχνοντας λίγη μαγειρική σόδα στη μπανιέρα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share