Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Το θαυματουργό κόλπο με το λεμόνι και τη μέντα - Θα σας απαλλάξει από...

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

16 Νοεμβρίου 2020 09:43
Το θαυματουργό κόλπο με το λεμόνι και τη μέντα - Θα σας απαλλάξει από...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το καλοκαίρι μπορεί να μας έχει αποχαιρετίσει προ πολλού αλλά αυτό δεν σημαίνει προς πρέπει να παραμελούμε τα πόδια μας. Οι σκασμένες φτέρνες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στις περισσότερες γυναίκες, μη βιαστείς όμως να προμηθευτείς τις πιο ακριβές κρέμες και μάσκες που σου υπόσχονται τις πιο απαλές φτέρνες. Το μυστικό κρύβεται στο ψυγείο σου και δεν είναι άλλο από το θαυματουργό λεμόνι.

Έχουμε δει άπειρες φορές τις θαυματουργές ιδιότητες του λεμονιού σε θέματα υγείας και ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ από τι μπορεί να σας σώσει το νερό με λεμόνι. Αυτή τη φορά όμως το λεμόνι θα συνοδεύει ένα μυρωδικό που είναι εξίσου ευεργετικό, ο λόγος για την μέντα.

μυστικά ομορφιάς με λεμόνι

Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλό είναι. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση, αδειάστε το εσωτερικό του και γεμίστε το με 4 - 5 φύλλα μέντας, στη συνέχεια τοποθετήστε το στη φτέρνα σας, φορέστε μια κάλτσα και κοιμηθείτε. Το πρωί οι σκασμένες φτέρνες θα αποτελούν παρελθόν, θα είναι πιο απαλές από ποτέ κι εσείς τρισευτυχισμένες θα φοράτε τα αγαπημένα σας πέδιλα.

Κόβεις το λεμόνι στη μέση; Σταμάτα άμεσα! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο βασικά υλικά στην μαγειρική, μια και προσφέρει σημαντικές... λύσεις στο φαγητό που ετοιμάζουμε, ενώ δίνει άλλο άρωμα και γεύση όταν συνδυαστεί με κρέατα που έχουμε ετοιμάσει, είτε στην σχάρα, είτε στον φούρνο. Ωστόσο, εσείς με ποιον τρόπο κόβετε το λεμόνι;

Μπορεί να θεωρείτε πώς ο τρόπος σας είναι ο σωστός, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι κόβουμε το λεμόνι στην μέση και το αφήνουμε έτσι στο ψυγείο ή το πετάμε στα σκουπίδια. Όμως, υπάρχει ένας τρόπος που θα μας βοηθήσει να μην... χάνουμε καθόλου χυμό από το λεμόνι μας.

Το καλύτερο είναι να τρυπήσετε το λεμόνι με πιρούνι και μετά να το ζουλήξετε όσο χρειάζεστε. Έτσι θα χαλάσετε μόνο την ποσότητα που θέλετε.

Κόβεις το λεμόνι στη μέση; Σταμάτα άμεσα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share