Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε λεμόνι, αβοκάντο και αυγό και το άπλωσε στο πρόσωπο της - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Θαυματουργό!

8 Νοεμβρίου 2020 14:52
Ανακάτεψε λεμόνι, αβοκάντο και αυγό και το άπλωσε στο πρόσωπο της - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Η κούραση της καθημερινότητας, η απότομη εναλλαγή της θερμοκρασίας, το καθημερινό μακιγιάζ και πολλοί ακόμα παράγοντες, μας κάνουν να νιώθουμε συχνά την επιδερμίδα του προσώπου μας ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη.

Κατά καιρούς σας έχουμε δείξει διάφορες σπιτικές μάσκες προσώπου που μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, δείτε εδώ μια σπιτική μάσκα με ντομάτα.

Σήμερα, μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή για μία σούπερ ενυδατική μάσκα προσώπου, που θα καθαρίσει και θα ενυδατώσει το δέρμα σε βάθος και θα του δώσει πίσω τη χαμένη του λάμψη. Για τη συγκεκριμένη μάσκα θα χρειαστείτε μόνο τρία υλικά και είναι κατάλληλη και έαν ακόμα ταλαιπωρείστε με ακμή. Βασικό συστατικό της μάσκας είναι το αβοκάντο και το λεμόνι, τα τρομερά ωφέλιμα αυτά φρούτα με τα καλά λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Τι θα χρειαστείτε:

  • μισό ώριμο αβοκάντο
  • μισό λεμόνι
  • ασπράδι από ένα αυγό

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα τη φτιάξετε και πώς θα την εφαρμόσετε σε όλο το πρόσωπο. Εάν σας περισσέψει, μπορείτε να τη φυλάξετε σε ένα βαζάκι στο ψυγείο έως και δύο εβδομάδες.

Δεν είχε βρει δίαιτα να του ταιριάζει και αποφάσισε να πιει μαγειρική σόδα με λεμόνι - Δε θα πιστεύετε το αποτέλεσμα

Απίστευτο είναι αυτό, που συνέβη σε έναν άνδρα, ο οποίος δεν είχε βρει καμία δίαιτα να του ταιριάζει, ώστε να χάσει κιλά, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να προχωρήσει στη λύση του να πιει μαγειρική σόδα με λεμόνι και να συμβεί κάτι απίστευτο.

Αν ψάχνετε κάτι που να ενισχύσει τη δίαιτά σας ώστε να χάσετε βάρος, τότε μην ψάχνετε άλλο. Σε άδειο στομάχι, δοκιμάστε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό με το χυμό μισού λεμονιού κάθε μέρα. Αυτή η θεραπεία θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες και τα ξένα στοιχεία που προκαλούν φλεγμονές, βλάβη στα έντερα και κατακράτηση υγρών. Αυξάνοντας το pH σε ένα αλκαλικό επίπεδο, προωθείται η καύση του λίπους και κατ’ επέκταση η απώλεια βάρους, με τη δίαιτα ΝΤΑΣ επίσης να αποτελεί μια επιλογή.

Πώς καταναλώνεται η μαγειρική σόδα με λεμόνι;

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να καταναλώσετε μαγειρική σόδα και λεμόνι είναι το πρωί με άδειο στομάχι. Το νερό θα πρέπει να είναι ζεστό, ούτε καυτό, ούτε κρύο. Μόνο μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα εντελώς διαλυμένη σε νερό μαζί με χυμό από μισό λεμόνι ή λιγότερο. Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για αποτοξίνωση, για απώλεια βάρους και για τη φροντίδα του ήπατος. Αν κάνετε αυτή τη θεραπεία για τα νεφρά σας, καταναλώστε μισό ποτήρι μετά από δυο κύρια γεύματα της ημέρας.

Να έχετε στο μυαλό σας, ότι δεν θα πρέπει να υιοθετήσετε αυτή τη θεραπεία αν έχετε υψηλά επίπεδα άγχους λόγω του νατρίου που περιέχει. Θα πρέπει επίσης να περιορίσετε τη χρήση αυτής της θεραπείας αν πάσχετε από γαστρίτιδα, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία. Να θυμάστε ότι είναι μια καλή θεραπεία για να προωθήσετε την καθημερινή σας ευεξία, αλλά δεν θα πρέπει να την αντιμετωπίζετε σαν “θαυματουργή” πανάκεια. Να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας πριν ακολουθήσετε αυτή τη θεραπεία.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share