Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε σε ένα μπολ ξύδι και κρόκο αυγού και βούτηξε μέσα τα νύχια της - Ο λόγος; Μοναδικός!

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

7 Νοεμβρίου 2020 17:23
Ανακάτεψε σε ένα μπολ ξύδι και κρόκο αυγού και βούτηξε μέσα τα νύχια της - Ο λόγος; Μοναδικός!

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μηλόξυδου για την υγεία και την ομορφιά είναι πολλές και ποικίλουν, δείτε εδώ 10 χρήσεις του που αγνοούσαμε. Έτσι, δρα αποτελεσματικά τόσο στην επιδερμίδα, ως αντισηπτικό, καθαριστικό και τονωτικό, όσο και στα μαλλιά μας αλλά και τα νύχια μας. Ενώ είναι σημαντική η συμβολή του στην καύση του λίπους και στην ακμή.

Ίσως και να μη γνώριζες ότι το μηλόξυδο, βοηθά και τα νύχια σου. Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, είναι ότι σπάνε τα νύχια τους εύκολα. Για να αποφύγεις τέτοιου είδους επιπλοκές, αρκεί να ακολουθήσεις μία θεραπεία με κύριο συστατικό φυσικά το μηλόξυδο.

Ανακάτεψε μια κουταλιά μηλόξυδο και έναν κρόκο αυγού σε ένα μπολ και βούτηξε τα νύχια σου για περίπου 10’. Στη συνέχεια ξέπλυνέ τα καλά και ενυδάτωσέ τα με μία κρέμα χεριών.

Η λιπαρότητα στα νύχια είναι κάτι που μας απασχολεί και σίγουρα θέλουμε να αποφύγουμε. Το μηλόξυδο και σε αυτή την περίπτωση θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Γέμισε ένα μπολ με μηλόξυδο και βάλε μέσα τα νύχια σου για 1-2 λεπτά περίπου και συνέχισε κανονικά με το μανικιούρ. Το μηλόξυδο θα έχει καταφέρει να απορροφήσει τη λιπαρότητα από τα νύχια σου, που συνήθως είναι η αιτία που το βερνίκι κρατάει λίγο και πιθανότατα να διαρκέσει δύο μέρες παραπάνω.

Το απόλυτο τρικ για να ξεβάψετε τα νύχια σας χωρίς ασετόν

Σας τελείωσε το ασετόν και έχετε μείνει με μισοβαμμένα νύχια;. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν τρόποι να τα ξεβάψετε.
Μάθετε λοιπόν τι να κάνετε.

Ζεσταίνετε νερό και βάζετε τα χέρια σας μέσα για 15 λεπτά (εννοείται ότι η θερμοκρασία είναι τέτοια που να μην καίγεστε). Το βερνίκι θα μαλακώσει και θα μπορέσετε να το ξύσετε και να το αφαιρέσετε. Σίγουρα αυτή είναι η πιο απλή και εύκολη λύση. Αν πάλι ανήκετε σε εκείνες που προτιμούν να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους, δείτε εδώ πώς θα πετύχετε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ.

Έσπασε το νύχι της και δοκίμασε μαγειρική σόδα με νερό - Θα τρέξετε να το κάνετε κι εσείς μόλις δείτε τι έγινε

Φοβερό είναι αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία είδε το νύχι της να σπάει, αλλά αμέσως μετά έτρεξε να δοκιμάσει μαγειρική σόδα με νερό, κάτι που σίγουρα θα κάνετε κι εσείς.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για κάθε σκοπό, είτε για λόγους υγείας είτε για κάθε άλλη χρήση στο σπίτι, όπως με τα αυγά στην κατσαρόλα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η προσωπική μας περιποίηση, ακόμη και για τα νύχια μας, είναι ένα από τα κομμάτια, που μπορούμε να προσέξουμε με τη μαγειρική σόδα.

Για λεία και απαλή υφή στα νύχια, τα τρίβουμε με μαγειρική σόδα και νερό. Η σόδα θα πρέπει να είναι περισσότερη απ′ το νερό, για να πετύχει το εγχείρημα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share