Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει...

Απλά θαυματουργό!

3 Νοεμβρίου 2020 14:19
Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία. Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει. Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Επίσης διαβάστε τι θα συμβεί αν βάλετε μαγειρική σόδα στα δόντια σας. Θα πάθετε απλά σοκ!

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα. Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

Έβαλε μαγειρική σόδα στο σώμα και έμεινε άναυδος - Δε φαντάζεστε τι έγινε...

Μάθετε πώς να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες σε 3 λεπτά χρησιμοποιώντας 3 φυσικές θεραπείες με μαγειρική σόδα που μπορείτε να φτιάξετε σε 2 λεπτά ή λιγότερο.

Δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά προϊόντα του εμπορίου που περιέχουν πολλές φορές επιβλαβείς χημικές ουσίες. Σημείωση: εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά των θεραπειών, αποφύγετε να τις χρησιμοποιήσετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες
Μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε τρίχες από το εφηβαίο

Συστατικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 200 ml βραστό νερό

Ανακατέψτε και τα δύο συστατικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ομοιόμορφη πάστα. Εφαρμόστε την στο δέρμα σας για αρκετές ώρες. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό το πρωί και επαναλάβετε για 3 μέρες συνεχόμενα ώστε να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες.

Κουρκουμάς και μαγειρική σόδα

Συστατικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμάς σκόνη
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να φτιάξετε με μια παχιά πάστα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο μακιγιάζ για να εφαρμόσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Αφήστε για 20-30 λεπτά πριν την τρίψετε.

Λεμόνι και μαγειρική σόδα

Συστατικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

Ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά σας και εφαρμόστε το στα σημεία που θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες. Μόλις το μείγμα σας στεγνώσει, χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να το σκουπίσετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Φυσική Μάσκα Προσώπου για Σακούλες Ματιών, Μαύρους Κύκλους και Πρησμένα Βλέφαρα

Σημείωση: εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά των θεραπειών, αποφύγετε να τις χρησιμοποιήσετε.

Δοκιμάστε πρώτα σε μικρά σημεία του δέρματος για τυχόν ερεθισμούς. Οι θεραπείες σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τις θεραπείες που μπορεί να έχουν προταθεί από τον προσωπικό σας γιατρό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share