Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μην τολμήσετε να τις βάλετε στο στόμα σας: 4 τροφές που σας φέρνουν ένα βήμα από το θάνατο από καρκίνο!

Η υπόθεση που απέδειξε αυτό τον ισχυρισμό

25 Οκτωβρίου 2020 08:35
Μην τολμήσετε να τις βάλετε στο στόμα σας: 4 τροφές που σας φέρνουν ένα βήμα από το θάνατο από καρκίνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καρκίνος μπορεί να μην τρομάζει, όπως παλιότερα, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια ασθένεια, που φέρνει δυσάρεστες περιπέτειες και ορισμένες τροφές διόλου βοηθούν στο να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες, αν προσβληθείτε από αυτόν, ενώ ένα συγκεκριμένο συστατικό που υπάρχει σε όλες τις τροφές μπορεί να τον προκαλέσει.

Αυτό προκύπτει από τις σχετικές… ιατρικές λίστες του περίφημου «Ψευτογιατρού», στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Τουλάχιστον 100 του θύματα, οι περισσότεροι από τους οποίους καρκινοπαθείς, κι όμως εκείνος τους έδινε δίαιτα, μαγειρικές οδηγίες παρασκευής και για δήθεν φάρμακα αποστάγματα κάνναβης, συμπληρώματα διατροφής και σπιρουλίνα για αστροναύτες.

Με τον τίτλο «Ενίσχυση – Αποτοξίνωση – Ρύθμιση μεταβολισμού και εντέρου» και την υπογραφή «Dr. Nicholas Kontos», ο 47χρονος προσπαθεί να συνδέσει το συκώτι με την ψυχολογική διάθεση του ασθενούς σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Live News και το Μega.

«Στη λειτουργία του ήπατος επιδρά πολύ και κατά περίεργο τρόπο η ψυχική διάθεσις. Η παραγωγή της χολής αυξάνει πολύ κατά τη θλίψιν, μετρίως κατά την ευχαρίστησιν και σταματά κατά την οργήν. Σωστή δε και η λαϊκή ρήση "μου έπρηξες το συκώτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ψευτογιατρός.

Όπως ισχυρίζεται στο γραπτό του, «μυστικές» τροφές, όπως το σπανάκι και τα σπαράγγια, θεραπεύουν τον καρκίνο.

«Σπανάκι, σπαράγγια, παντζάρια και φακές θα σας προστατέψουν, απομακρύνοντας τις καρκινογόνες ουσίες από τον οργανισμό σας, που συμβάλουν στην εκδήλωση καρκίνου του πνεύμονα», σημειώνει ο 47χρονος.

Σε άλλο σημείο, όπως μεταδόθηκε, προτρέπει τους πελάτες να φτιάξουν έναν ιδιαίτερο χυμό, ο οποίος είναι, όπως λέει, θαυματουργός.

Η διατροφή αυτή δίνει μεγάλη βάση στη χρήση blender, ενώ στις σημειώσεις του ο 47χρονος κάνει και σχόλια για μία ασθενή, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον ασθενή στον οποίο την έδωσε για να την εφαρμόσει.

Υπάρχει δε, ιδιαίτερη αναφορά στο πρωινό, όπου προτείνει ξανά και ξανά άφθονα καρότα.

Τέλος, για να δικαιολογήσει τυχόν παρενέργειες που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένας ασθενής, δεν ξεχνά να αναφέρει: «Εφόσον μικρόβια εμφανίζονται και τοξίνες αποβάλλονται, είναι δυνατόν να εμφανιστούν σύντομα συμπτώματα σαν της γρίπης. Θα εμφανιστεί δηλαδή μια "θεραπευτική κρίση” από την υπερδιέγερση του οργανισμού».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share