Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πείτε τέλος στις ρυτίδες - Το σπιτικό τονωτικό με λεμόνι που θα σας κάνει να δείχνετε πιο φρέσκιες από ποτέ

Ακολουθήστε τις οδηγίες για ένα απίστευτο αποτέλεσμα

24 Οκτωβρίου 2020 13:02
Πείτε τέλος στις ρυτίδες - Το σπιτικό τονωτικό με λεμόνι που θα σας κάνει να δείχνετε πιο φρέσκιες από ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν οι έντονες ρυτίδες και τα προϊόντα που διαφημίζονται είτε δεν είναι αποτελεσματικά είτε τα περισσότερα κοστίζουν και είναι ανεπιθύμητες ουσίες. Επίσης δείτε τι γίνεται στο πρόσωπο σας όταν απλώσετε λεμόνι και γιαούρτι που έχετε ανακατέψει σε ένα μπολ.

Εκτός από αυτό, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την διαδικασία της γήρανσης. Αυτή η μέθοδος που θα δείτε δεν προσπαθεί να σταματήσει την γήρανση αλλά να την αντιστρέψει έστω και λίγο.

Είναι φυσική, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα συστατικά και να την ετοιμάσετε στην άνεση του σπιτιού σας όσο συχνά θέλετε. Αυτό το φυσικό τονωτικό σφίγγει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων του προσώπου. Κάθε γυναίκα άνω των 30 θα το αγαπήσει.

Υλικά

  • 1 λεμόνι
  • 1/2 ποτήρι ροδόνερο
  • 1/2 ποτήρι μπύρα
  • μπουκάλι σπρέι

Οδηγίες

  • Στύψτε το λεμόνι.
  • Ανακατέψτε το καλά την μπύρα με το ροδόνερο.
  • Γεμίστε το σπρέι με το μείγμα.
  • Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πριν βάλετε το μείγμα στο πρόσωπό σας, καθαρίστε το καλά με νερό. Αφού το στεγνώσετε με μία πετσέτα, κλείστε τα μάτια και ψεκαστείτε. Θα είναι πολύ αναζωογονητικό. Μία άλλη προσέγγιση θα ήταν να βουτήξετε μία μπατονέτα στο μείγμα και να την χρησιμοποιήσετε για να το απλώσετε στο πρόσωπο. Αφήστε το να κάνει τα μαγικά του και μετά ξεπλύντε το.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να το αφήσετε όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο απαλό.

Πηγή: newsthessaloniki.gr

Λεμόνι με μαγειρική σόδα: Ένας συνδυασμός που σώζει ζωές

Γνωρίζατε ότι ο συνδυασμός λεμονιού με μαγειρική σόδα είναι 10.000 φορές πιο αποτελεσματικός από οποιαδήποτε χημειοθεραπεία; Γιατί μας το κρατάνε μυστικό;

Επειδή, απλούστατα κάποιες τεράστιες πολυεθνικές έχουν συμφέροντα από βλαβερές για την υγεία μας θεραπείες και τα πανάκριβα φάρμακα που τις συνοδεύουν! Υπάρχουν πολλές μελέτες που αναδεικνύουν τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού, σε όλους τους τύπους καρκίνου. Η σόδα χάρη στην ιδιότητά της να ισορροπεί το pH, είναι το "κερασάκι στην τούρτα".

Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες φαρμάκων υποστηρίζει, ότι σύμφωνα με 20 εργαστηριακά πειράματα που διεξήχθησαν από το 1970 μέχρι πρόσφατα, το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα από 12 διαφορετικούς τύπους καρκίνων, αποτρέπει τη μετάσταση και είναι 10.000 πιο ισχυρό από φάρμακα όπως το Adriamycin, τη χημειοθεραπεία και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός με μαγειρική σόδα καταστρέφει μόνο τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή. Οι έρευνες προτείνουν οι ασθενείς να πίνουν το χυμό ενός λεμονιού με ένα κουταλάκι μαγειρικής σόδας (προσοχή: αυτή η θεραπεία δεν αντιστρέφει τις καταστρεπτικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας!). Εκτός όμως από αυτό τον συνδυασμό, δείτε εδώ τι κάνει η σόδα στον ιό της γρίπης.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share