Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Τον πονούσε αφόρητα η κοιλιά του και ήπιε νερό με μαγειρική σόδα - Το αποτέλεσμα; Δε θα το φαντάζεστε!

Κάνει θαύματα!

24 Οκτωβρίου 2020 09:27
Τον πονούσε αφόρητα η κοιλιά του και ήπιε νερό με μαγειρική σόδα - Το αποτέλεσμα; Δε θα το φαντάζεστε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο ήταν το αποτέλεσμα σε έναν άνδρα, που ένιωθε την κοιλιά του να πονά αφόρητα, πίνοντας νερό με μαγειρική σόδα, θεωρώντας πως άξιζε να προχωρήσει σε αυτή τη δοκιμή.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, άλλωστε, ότι η μαγειρική σόδα είναι ένα… σωτήριο υλικό για πολλούς σκοπούς. Αυτός της υγείας είναι ακόμη ένας, με την ίδια να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καούρα, τη δυσπεψία, ακόμα και για τα έλκη, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και στο μπάνιο μας.

Ο πιο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για ανακούφιση από την περιστασιακή καούρα και τη δυσπεψία είναι να ανακατεύετε μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε μισό φλιτζάνι νερό και να το πιείτε το μία ή δύο ώρες μετά το φαγητό.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να εξουδετερώσει τον πόνο από το στομάχι στο δωδεκαδακτυλικό έλκος, την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, τη διαφραγματοκήλη και άλλες συνθήκες που προκαλούν παλινδρόμηση γαστρικών οξέων.

Τα έλκη δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζετε χρόνια με μαγειρική σόδα. Το όξινο ανθρακικό νάτριο μπορεί να προκαλέσει το στομάχι να παράγει περισσότερο οξύ, το οποίο μερικές φορές χειροτερεύει την κατάσταση.

Ξέμεινε από οδοντόπαστα και πήρε μαγειρική σόδα και φράουλα - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα το κάνετε κι εσείς

Φοβερό αποτέλεσμα είχε ένας άνδρας, που είχε ξεμείνει από οδοντόπαστα και, αντί αυτής, δοκίμασε μαγειρική σόδα και φράουλα πάνω του, ενώ μόλις δείτε τι έγινε, θα το κάνετε κι εσείς.

Το υλικό αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για την καθημερινότητά μας, είτε στις τροφές μας είτε στην υγεία και τις δουλειές του σπιτιού μας. Ακόμη μια περίπτωση, λοιπόν, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα, που ειναι για… όλες τις χρήσεις, είναι είτε για την πάστα δοντιών και ούλων είτε για τη λεύκανσή τους. Δοκιμάστε, λοιπόν, να την εφαρμόσετε μαζί με τα άλλα υλικά, μαζί με τα οποία συστήνεται, και θα… πάθετε πλάκα βλέποντας τα αποτελέσματά της.

μαγειρική σόδα δόντια φράουλα

Για μια απίστευτα αποτελεσματική πάστα δοντιών και ούλων, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από έξι μέρη μαγειρικής σόδας σε ένα μέρος του θαλασσινού αλατιού. Τοποθετήστε τα σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε για 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα γυάλινο δοχείο. Βρέξτε την άκρη του δείκτη σας και τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα αλατιού και σόδας στα ούλα σας. Ξεκινώντας με τα άνω ούλα εξωτερικά και στη συνέχεια εσωτερικά, προχωράτε το τρίψιμο στα κάτω ούλα εξωτερικά, και στη συνέχεια εσωτερικά, και τέλος τρίψτε το μίγμα επάνω στα δόντια και φτύστε στο τέλος. Μετά από 15 λεπτά ξεπλύνετε το στόμα σας. Αυτό το μείγμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξόντωση των βακτηρίων.

Για να λευκάνετε τα δόντια σας διαλύστε μια ώριμη φράουλα και ανακατέψτε τη με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Απλώστε το μΕίγμα επάνω στα δόντια σας και αφήστε το για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, βουρτσίζετε τα δόντια σας και ξεπλένετε. Αυτή η μέθοδος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, καθώς η υπερβολική χρήση θα μπορούσε δυνητικά να βλάψει το σμάλτο των δοντιών σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share