Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πρόβλημα στα νεφρά σας μπορεί να αντιμετωπιστεί με μαγειρική σόδα - Το γιατροσόφι που κάνει θαύματα

Φοβερό αποτέλεσμα

19 Οκτωβρίου 2020 20:52
Το πρόβλημα στα νεφρά σας μπορεί να αντιμετωπιστεί με μαγειρική σόδα - Το γιατροσόφι που κάνει θαύματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στα νεφρά σας, τότε αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί, πλην άλλων μεθόδων, με το… γιατροσόφι της μαγειρικής σόδας, που κάνει θαύματα.

Το υλικό αυτό έχει καταφέρει να αποδειχθεί χρήσιμο για αρκετά θέματα της καθημερινότητάς μας και όχι μόνο. Αρκετός κόσμος, φυσικά, το εμπιστεύτεται και όσοι έχουν κάποια νεφρική νόσο δεν έχουν απογοητευτεί, όπως και όσοι πίνουν τη μαγειρική σόδα με νερό για να διαπιστώσουν την κατάστασή τους.

Το όξινο ανθρακικό είναι μια αλκαλική ουσία που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα και βοηθά στη διατήρηση του pH σταθερού. Σε άτομα που έχουν χρόνια νεφρική νόσο, η οποία πιο συχνά προκαλείται από διαβήτη ή υπέρταση, η κακή λειτουργία των νεφρών οδηγεί σε μεταβολική οξέωση. Σε μία μελέτη, οι ερευνητές σε ασθενείς με προχωρημένη νεφρική νόσο και μεταβολική οξέωση έδωσαν από του στόματος όξινο ανθρακικό νάτριο, σε συνδυασμό με τη συνήθη αγωγή τους για δύο χρόνια. Το όξινο ανθρακικό νάτριο επιβράδυνε το ρυθμό της μείωσης της νεφρικής λειτουργίας κατά δύο τρίτα. Η μαγειρική σόδα είναι πολύ υποσχόμενη θεραπεία, η οποία μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη αυτής της ασθένειας.

28χρονη πλένει το πρόσωπό της με μαγειρική σόδα και λάδι καρύδας - Μετά από 3 εβδομάδες...

Μια 28χρονη πλένει το πρόσωπό της με μαγειρική σόδα και λάδι καρύδας. Μετά από 3 εβδομάδες είδε απίθανα αποτελέσματα στο πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, αυτός ο ισχυρός συνδυασμός είναι πολύ χρήσιμος για τη μείωση των ρυτίδων και έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθιά μέσα στους πόρους του δέρματός σας. Έτσι, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η συνταγή αυτή είναι πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για την πρόληψη της ακμής και τα σπυράκια.

Όταν αυτά τα δύο ισχυρά συστατικά γίνουν μείγμα, λειτουργούν πολύ καλά στη θεραπεία της ακμής, την ερυθρότητα, τις ουλές και την απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας από τους πόρους του δέρματός σας.

Επίσης βοηθά να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος σας. Απλά δοκιμάστε αυτή τη σύνθεση και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη μαγειρική σόδα για να κάνουν σπιτικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, όπως λευκαντικό δοντιών, φυσικό αποσμητικό, κ.λπ. Και, όπως αναφέραμε και πριν, αυτό το συστατικό είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό και ευεργετικό στη θεραπεία της ακμής.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για την εμφάνιση της ακμής είναι η ανισορροπία του pH. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία του pH.

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικά υγιεινό συστατικό. Έχει αντιβακτηριακές, θεραπευτικές και ενυδατικές ιδιότητες, οι οποίες είναι πολύ ευεργετικές για την θρέψη και ενυδάτωση του δέρματός σας. Για έναν βαθύ καθαρισμό απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Συστατικά:

  • 2 κουταλάκια του γλυκού βιολογικό λάδι καρύδας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

Οδηγίες:

  • Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να έχετε μια παχιά πάστα και να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας, με κυκλικές κινήσεις.
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να το αφήσετε για 5 λεπτά και να ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Και πάλι, μασάζ στο δέρμα του προσώπου σας με κυκλικές κινήσεις.
  • Στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα, και δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε οποιαδήποτε ενυδατική, επειδή το λάδι καρύδας ενυδατώνει το δέρμα σας.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share