Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και εδώ την έχεις με απόλυτη ασφάλεια!

25 Νοεμβρίου 2020 11:52
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και εδώ την έχεις με απόλυτη ασφάλεια!

Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος, με τα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση της Covid-19 να γίνονται όλο και πιο αυστηρά σε μια κοινωνία αβέβαιη και φοβισμένη. Έχουμε πια μπει στον Νοέμβριο, σε λίγες εβδομάδες αναμένονται οι πρώτες σημαντικές μεταβολές του καιρού, με την πτώση της θερμοκρασίας να γίνεται αισθητή και εμάς να ανησυχούμε ακόμη και για το παραμικρό σύμπτωμα. Μοιραία θα εμφανιστούν οι πρώτες ιώσεις, όπου ακόμη κι ένας απλός βήχας ή ένα κοινό συνάχι θα παίρνουν τεράστιες διαστάσεις.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Να προσέχουμε την υγεία μας, να λαμβάνουμε υπόψη τις οδηγίες των ειδικών, να δείξουμε ψυχραιμία και να ενημερωθούμε σχετικά με τους χώρους που στα πλαίσια της πρόληψης ή ακόμη και στην περίπτωση μιας ασθένειας προσφέρουν με ασφάλεια σύγχρονες ιατρικές παροχές και υπηρεσίες υγείας σε εμάς αλλά και στα παιδιά μας. Εμείς επισκεφθήκαμε το νέο κτήριο όπου στεγάζεται το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στην πλατεία Μαβίλη (Βασ. Σοφίας 97) και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα είδαμε!

Ο νέος υπερσύγχρονος χώρος του Affidea Central προτείνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για μικρά παιδιά και ενήλικες, κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, άνεσης και φιλοξενίας. Χάρη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και το έμπειρο προσωπικό μπορούμε να υποβληθούμε σε όλο το εύρος των Απεικονιστικών και των εξετάσεων Βιοπαθολογίας, με απόλυτη αξιοπιστία στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση. Ειδικότερα στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται Αξονικός Τομογράφος 128 τομών, Μαγνητικός Τομογράφος, Ψηφιακός Μαστογράφος τεχνολογίας 3D - τρισδιάστατης απεικόνισης μαστού με Τομοσύνθεση, Υπερηχοτομογράφοι τελευταίας γενιάς, Ψηφιακό Ακτινολογικό, Ψηφιακό Πανοραμικό - Κεφαλομετρικό, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Βιοπαθολογικό Εργαστήριο.

Παράλληλα, λειτουργεί μία Πρότυπη Κάθετη Μονάδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων, στην οποία εκτός των κλασικών καρδιολογικών εξετάσεων, διενεργούνται ειδικές εξετάσεις όπως stress echo, exercise echo, αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, ελαστογραφία, πλήρης έλεγχος όλων των περιφερικών αγγείων με σύγχρονες τεχνικές της έγχρωμης Doppler Υπερηχοτομογραφίας (triplex).

Όπως δηλώνει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, «στον οργανωμένο χώρο του Affidea Central κάθε ασθενής θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει πολλαπλά επίπεδα ιατρικής φροντίδας, να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και να εξυπηρετηθεί σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας και αξιοπιστίας. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία και επένδυση στο χώρο των υπηρεσιών υγείας που θα είναι προσβάσιμες στον καθένα».

Το Διαγνωστικό Κέντρο δέχεται καθημερινά ασθενείς από τις 6:30 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, το Σάββατο από 7:30 έως 15:00 και μπορεί να καλύψει εκτός από τους κατοίκους του Δήμου Αθηναίων και όλους όσους διαμένουν στις γύρω περιοχές. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κέντρου είναι 210 67 70 200 και 216 93 95 100 και το e-mail [email protected].

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share