Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε ζάχαρη και αλάτι κάτω από τη γλώσσα της πριν πάει για ύπνο - Αυτό που συνέβη είναι καταπληκτικό

Απίθανα αποτελέσματα

26 Σεπτεμβρίου 2020 11:14
Έβαλε ζάχαρη και αλάτι κάτω από τη γλώσσα της πριν πάει για ύπνο - Αυτό που συνέβη είναι καταπληκτικό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπάρχει μια απολύτως φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει με τα προβλήματα ύπνου σας. Το μυστικό πίσω από αυτό το σπιτικό φυσικό φάρμακο είναι το ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι και η καστανή ζάχαρη! Επίσης, το αλάτι, το πιπέρι και το λεμόνι δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να εμπλουτίσουν τη γεύση του φαγητού, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν για διάφορους ιατρικούς σκοπούς.

Θα χρειαστείτε λοιπόν:

  • 1 κ.γλ. ακατέργαστο (μη επεξεργασμένο) θαλασσινό αλάτι
  • 5 κ.γλ. καστανή ζάχαρη

Οδηγίες:

  • Είναι πολύ απλό – απλά πρέπει να αναμείξετε τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω και να καταναλώσετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού πριν πάτε για ύπνο.
  • Θα το βάλετε κάτω από τη γλώσσα σας – και σύντομα θα λιώσει. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε αυτή την αναλογία – 1:5 (θαλασσινό αλάτι-καστανή ζάχαρη).

Βούτηξε μια οδοντόβουρτσα μέσα σε αλάτι και έτριψε τα δόντια της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Αν ανήκετε σε εκείνους που θα δοκίμαζαν τα πάντα για ένα λαμπερό και γεμάτο φρεσκάδα χαμόγελο, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε να πλύνετε τα δόντια σας με θαλασσινό αλάτι.

Το αλάτι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές θαυματουργό σε πάρα πολλά θέματα πέραν του κλασσικού, να δίνει γεύση στα φαγητά μας. Τα θέματα ομορφιάς που μας έχει λύσει το συγκεκριμένο προϊόν είναι αμέτρητα και συχνά πυκνά ανακαλύπτουμε κι άλλα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε αλάτι στο σαμπουάν σας. Τι μπορεί να κάνει όμως το αλάτι στα δόντια μας;

Είναι ένας απόλυτα φυσικός τρόπος για να ενδυναμώσετε τα ούλα και τα δόντια, να διαλύσετε τυχόν συσσωρευμένη πλάκα και να εξασφαλίσετε δροσερή αναπνοή.

Το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το πυρίτιο, ο φώσφορος, το νάτριο, το νικέλιο και ο σίδηρος είναι μερικά μόνο από τα πολλά ιχνοστοιχεία και μέταλλα που υπάρχουν στο θαλασσινό αλάτι. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά δυναμώνουν τα ούλα, προστατεύουν από τον σχηματισμό πλάκας και την κακή αναπνοή και μπορούν ακόμη και να λευκάνουν τα δόντια σας σε βάθος χρόνου.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε ιώδιο δίνει στο αλάτι της θάλασσας αντιβακτηριακές ιδιότητες και σας βοηθά στην εξουδετέρωση των οξέων στο στόμα. Το αλάτι διεγείρει την παραγωγή σάλιου από τους σιελογόνους αδένες. Το σάλιο δημιουργεί ένα αντιβακτηριδιακό "φράγμα" που προστατεύει το σμάλτο των δοντιών σας.

Μπορείτε είτε να βουτήξετε μια υγρή οδοντόβουρτσα σε μισό κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι και να βουρτσίσετε τα δόντια σας με ελαφριές, κυκλικές κινήσεις, ή, εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε "μπουκώματα" με διάλυμα αλατόνερου για 30 δευτερόλεπτα. Αυτά τα μπουκώματα θα σας βοηθήσουν επίσης να περιορίσετε το πρήξιμο και τη φλεγμονή των ούλων και να εξολοθρεύσετε τα βακτήρια στο στόμα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share