Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πιείτε αυτό το σπιτικό τονωτικό με λεμόνι και θα μας θυμηθείτε - Δε φαντάζεστε τι κάνει στο πρόσωπο

Τρομερά αποτελέσματα!

15 Σεπτεμβρίου 2020 10:16
Πιείτε αυτό το σπιτικό τονωτικό με λεμόνι και θα μας θυμηθείτε - Δε φαντάζεστε τι κάνει στο πρόσωπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά το ρόφημα αδυνατίσματος, έχει να σας προτείνει το απόλυτο σπιτικό τονωτικό με λεμόνι, που θα βάλει τέλος στον εφιάλτη των ρυτίδων.

Οι έντονες ρυτίδες είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Υπάρχουν πολλά διαφημιζόμενα προϊόντα που υπόσχονται καλά αποτελέσματα αλλά τα περισσότερα κοστίζουν και είναι γεμάτα ανεπιθύμητες ουσίες. Εκτός από αυτό, τίποτα δε μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία της γήρανσης. Αυτή η μέθοδος που θα δείτε δεν προσπαθεί να σταματήσει τη γήρανση αλλά να την αντιστρέψει έστω και λίγο.

Είναι φυσική, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα συστατικά και να την ετοιμάσετε στην άνεση του σπιτιού σας όσο συχνά θέλετε. Αυτό το φυσικό τονωτικό σφίγγει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων του προσώπου. Κάθε γυναίκα άνω των 30 θα το αγαπήσει.

Θα χρειαστείτε:

  • 1 λεμόνι
  • 1/2 ποτήρι ροδόνερο
  • 1/2 ποτήρι μπύρα
  • μπουκάλι σπρέι

Οδηγίες:

  • Στύψτε το λεμόνι.
  • Ανακατέψτε το καλά την μπύρα με το ροδόνερο.
  • Γεμίστε το σπρέι με το μείγμα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

  • Πριν βάλετε το μείγμα στο πρόσωπό σας, καθαρίστε το καλά με νερό. Αφού το στεγνώσετε με μία πετσέτα, κλείστε τα μάτια και ψεκαστείτε. Θα είναι πολύ αναζωογονητικό.
  • Μία άλλη προσέγγιση θα ήταν να βουτήξετε μία μπατονέτα στο μείγμα και να την χρησιμοποιήσετε για να το απλώσετε στο πρόσωπο. Αφήστε το να κάνει τα μαγικά του και μετά ξεπλύντε το.
  • Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να το αφήσετε όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο απαλό.

Έβαλε στο νερό της μαγειρική σόδα και λίγο λεμόνι - Το ήπιε μετά το φαγητό και...

Τα οφέλη της μαγειρικής σόδας μπορεί να είναι φοβερά για την υγεία μας, με το υλικό αυτό να έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με λεμόνι και να παράξει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, καταναλώνοντάς τα μετά το γεύμα μας, ενώ λύσεις μπορεί να δώσει ακόμη και για τις νοικοκυρές.

Ίσως να είστε, για παράδειγμα, ένας από τους ανθρώπους που πάσχουν από τα νεφρά τους ή αντιμετωπίζουν προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος, πέτρες στα νεφρά ή τα νεφρά σας υπολειτουργούν. Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να υπονομεύσει την υγεία σας, αλλά υπάρχει μια απλή θεραπεία που μπορείτε να λαμβάνετε μετά από κάθε γεύμα: ένα ποτήρι νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Αυτή η θεραπεία θα αυξήσει το pH του σώματός σας, αλκαλοποιώντας το. Η λειτουργία των νεφρών σας θα βελτιωθεί κι αυτά θα μπορούν να φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόλυνση.

Αυτή η θεραπεία, που συνιστάται από πολλούς νεφρολόγους όπως έδειξε και η μελέτη του Dr. Ione de Brito-Ashurst για την πρόσληψη μαγειρικής σόδας, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σωματικών λειτουργιών σας και θα βελτιώσει την ευεξία σας. Όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν σωστά, συσσωρεύονται πάρα πολλά οξέα στο σύστημα: αυτή η αλκαλική θεραπεία θα εξουδετερώσει τα οξέα. Θα σας κάνει καλό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share