Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Έβαλε στο νερό της μαγειρική σόδα και λίγο λεμόνι - Το ήπιε μετά το φαγητό και...

Απίστευτο αποτέλεσμα

13 Σεπτεμβρίου 2020 10:06
Έβαλε στο νερό της μαγειρική σόδα και λίγο λεμόνι - Το ήπιε μετά το φαγητό και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα οφέλη της μαγειρικής σόδας μπορεί να είναι φοβερά για την υγεία μας, με το υλικό αυτό να έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με λεμόνι και να παράξει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, καταναλώνοντάς τα μετά το γεύμα μας, ενώ λύσεις μπορεί να δώσει ακόμη και για τις νοικοκυρές.

Ίσως να είστε, για παράδειγμα, ένας από τους ανθρώπους που πάσχουν από τα νεφρά τους ή αντιμετωπίζουν προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος, πέτρες στα νεφρά ή τα νεφρά σας υπολειτουργούν. Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να υπονομεύσει την υγεία σας, αλλά υπάρχει μια απλή θεραπεία που μπορείτε να λαμβάνετε μετά από κάθε γεύμα: ένα ποτήρι νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Αυτή η θεραπεία θα αυξήσει το pH του σώματός σας, αλκαλοποιώντας το. Η λειτουργία των νεφρών σας θα βελτιωθεί κι αυτά θα μπορούν να φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόλυνση.

Αυτή η θεραπεία, που συνιστάται από πολλούς νεφρολόγους όπως έδειξε και η μελέτη του Dr. Ione de Brito-Ashurst για την πρόσληψη μαγειρικής σόδας, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σωματικών λειτουργιών σας και θα βελτιώσει την ευεξία σας. Όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν σωστά, συσσωρεύονται πάρα πολλά οξέα στο σύστημα: αυτή η αλκαλική θεραπεία θα εξουδετερώσει τα οξέα. Θα σας κάνει καλό.

Έτριψε την πλάκα από το σίδερο με μαγειρική σόδα - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε

Έχει μαυρίσει η πλάκα από το σίδερο σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε για τον καθαρίσετε; Με την χρήση της μαγειρικής σόδας, μπορείτε να την κάνετε και πάλι σαν καινούρια.

Η μαγειρική σόδα έχει περισσότερες ιδιότητες από ότι νομίζετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μέρη του σπιτιού σαν καθαριστικό. Ειδικά αν δεν είστε θαυμαστές των χημικών ουσιών, τότε το συγκεκριμένο προϊόν θα σας λύσει τα χέρια.

Μία από τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας, λοιπόν, είναι και ο καθαρισμός του σίδερου. Δεν είναι καθόλου απίθανο, ο πάτος του του να έχει μαυρίσει. Για το λόγο αυτό για να μην κάνετε καμία ζημιά στα ρούχα σας, καλύτερα να τον καθαρίσετε άμεσα, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Φτιάξτε ένα μείγμα από 2 κουταλάκια μαγειρικής σόδας και νερό και απλώστε το σε ένα καθαρό πανί. Με αυτό τρίψτε προσεκτικά τα μαυρισμένα σημεία, καθώς και τις τρύπες, έως ότου καθαρίσουν. Στη συνέχεια, σκουπίστε το σίδερο με ένα νωπό πανάκι για τυχόν υπολείμματα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share