Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παίρνει ένα αυγό και το βάζει μέσα σε ένα ποτήρι με μηλόξυδο - Όταν μάθετε το λόγο θα... εκπλαγείτε

Απίθανο

8 Σεπτεμβρίου 2020 09:08
Παίρνει ένα αυγό και το βάζει μέσα σε ένα ποτήρι με μηλόξυδο - Όταν μάθετε το λόγο θα... εκπλαγείτε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Παίρνει ένα αυγό και το βάζει μέσα σε ένα ποτήρι με μηλόξυδο. Όταν μάθετε το λόγο θα... εκπλαγείτε. Επίσης, όλοι μας πετάμε τα τσόφλια των αυγών, μόλις όμως ανακαλύψαμε κάτι το οποίο έπρεπε να μοιραστούμε μαζί σας! Τόσο καιρό κάναμε ένα μεγάλο λάθος!

Μήπως ψάχνετε εδώ και πολύ καιρό για ένα φυσικό φάρμακο που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε από τους έντονους πόνους στα οστά και τις αρθρώσεις που μερικές φορές γίνονται αφόρητοι; Τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος γιατί σήμερα θέλω να σας δείξουμε πως να προετοιμάσετε το καλύτερο φάρμακο για να σταματήσετε τελείως τους πόνους στα οστά και τις αρθρώσεις.

Τα συστατικά αυτά είναι τελείως φυσικά και μπορείτε να τα βρείτε στην κουζίνα σας. Με αυτό, μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και την ποιότητα ζωής σας, οπότε αν θέλετε να μάθετε πώς να προετοιμάσετε αυτό το υπέροχο φάρμακο, διαβάστε την ακόλουθη συνταγή.

Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για την ενίσχυση των οστών, την παροχή ενέργειας και για την διατήρηση ενός υγιούς σώματος.

Συνταγή για τη θεραπεία των προβλημάτων των οστών και των αρθρώσεων:

Συστατικά

  • 1 κανονικό αυγό
  • 150 ml μηλόξυδο

Προετοιμασία και χρήση

  • Το αυγό που θα χρησιμοποιήσετε, δεν θα πρέπει να είναι ραγισμένο. Πλύντε το καλά και τοποθετήστε το σε ένα φλιτζάνι με 150 ml μηλόξυδο, και αφήστε το εκεί για 7 ημέρες ακριβώς ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.
  • Μετά από 7 ημέρες , το κέλυφος του αυγού θα έχει διαλυθεί με τρόπο που θα έχει μείνει μόνο η λεπτή μεμβράνη, που είναι εκείνη που κρατά τον κρόκο. Εσείς θα πρέπει να αφαιρέσετε αυτή τη μεμβράνη. Στη συνέχεια, κτύπησε τον κρόκο με το ασπράδι στο ίδιο φλιτζάνι με το ξύδι.
  • Πρέπει να πίνετε 10 ml από αυτό το υπέροχο ρόφημα, αφού θα το έχετε αναμείξει με ένα ποτήρι ζεστό νερό 3 φορές την ημέρα έως ότου οι πόνοι σας εξαλειφθούν!

Προσοχή: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share