Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έτριβε καθημερινά τις βλεφαρίδες της με ελαιόλαδο - Ένα μήνα μετά απέκτησε αυτό που ονειρεύεται κάθε γυναίκα

Θαυματουργό!

7 Σεπτεμβρίου 2020 08:43
Έτριβε καθημερινά τις βλεφαρίδες της με ελαιόλαδο - Ένα μήνα μετά απέκτησε αυτό που ονειρεύεται κάθε γυναίκα

Θα ήθελες πιο πυκνές βλεφαρίδες αλλά δεν ξέρεις πώς να τις αποκτήσεις έτσι ώστε να δείχνει ακόμη πιο κούκλα; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και ετοιμάσου να τους τρελάνεις όλους με το βλέμμα σου!Πως όμως μπορείτε να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας με φυσικό τρόπο; Χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να φορέσετε ψεύτικες ή να κάνετε εμφύτευση;

Η λύση βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας σας και δεν είναι άλλη από τα θαυματουργό ελαιόλαδο, που για ακόμη μια φορά θα σας λύσει τα χέρια. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα ομορφιάς που θα σας φανεί χρήσιμο το ελαιόλαδο, δείτε εδώ πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί για τα χείλη σας.

Το ελαιόλαδο είναι το μαγικό εργαλείο της ομορφιάς σου που υπόσχεται να σου χαρίσει πιο πυκνές βλεφαρίδες σε χρόνο dt! Εξάλλου δεν είναι μυστικό ότι το ελαιόλαδο κάνει καλό τόσο στα μαλλιά όσο και στις βλεφαρίδες σου. Λίγες μόνο σταγόνες ελαιόλαδο είναι αρκετές για να τις δεις να μακραίνουν αλλά και να πυκνώνουν πολύ γρήγορα! Βάλε λίγες σταγόνες στις βλεφαρίδες σου για 5 λεπτάκια και μετά ξέβγαλε με το νερό της βρύσης. Έτσι οι βλεφαρίδες σου θα μείνουν λαμπερές και ακόμη πιο πυκνές. Επανέλαβε τη διαδικασία για τουλάχιστον 4 εβδομάδες για πιο εγγυημένο αποτέλεσμα.

Βιταμίνες: η έλλειψη βιταμινών από τον οργανισμό σου μπορεί να προκαλέσουν το αραίωμα των βλεφαρίδων σου, πράγμα που πρέπει να διορθώσεις! Η βιταμίνη B και D πρέπει να περιλαμβάνονται στη γέυματα σου αν θες το βλέμμα σου να είναι σαγηνευτικό! Άρα τα λαχανικά, το ρύζι, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, οι ξηροί καρποί , το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το αβοκάντο πρέπει να έχουν μια θέση στη διατροφή σου να θέλεις να έχεις υπέροχες πυκνές βλεφαρίδες! Έτσι θα περιορίσεις τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου .

Ακολούθησε αυτές τις μικρές συμβουλές και θα αποχαιρετίσεις σύντομα τα περιττά προϊόντα μακιγιάζ.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share