Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έπλενε καθημερινά το πρόσωπό της με γιαούρτι και απαλλάχτηκε από κάτι άκρως ενοχλητικό

Θαυματουργό!

2 Σεπτεμβρίου 2020 22:52
Έπλενε καθημερινά το πρόσωπό της με γιαούρτι και απαλλάχτηκε από κάτι άκρως ενοχλητικό

Ποιος είπε ότι πρέπει να φτάσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία για να αρχίζεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και να ανησυχείς για τυχόν χαλάρωση; Η πρόληψη είναι ότι σημαντικότερο μπορείς να χαρίσεις στον οργανισμό και το δέρμα σου και πριν σπεύσεις στο κοντινότερο φαρμακείο να προμηθευτείς παντός είδους κρέμες και μάσκες που υπόσχονται ενυδάτωση, σύσφιξη κι ένα αλαβάστρινο δέρμα ρίξε καλύτερα μια ματιά στην κουζίνα σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο γιαούρτι και λίγο λεμόνι.

Το γιαούρτι είναι ένα θαυματουργό υλικό για την υγεία και τον οργανισμό σας, δείτε εδώ τα απίστευτα οφέλη του.

Η σπιτική συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις ρυτίδες και να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο.

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά. Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι. Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα. Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά. Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό, στιγμιαίο λίφτινγκ, αλλά και για την εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.

Έβαλε στο μπλέντερ καρπούζι με γιαούρτι και το άπλωσε στο πρόσωπο της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το καρπούζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λειτουργεί ως αντιγηραντικό προϊόν. Εκτός των άλλων θεωρείται και ως ένα από τα καλύτερα φυσικά τόνερ, ενώ απολεπίζει και ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει από τον ήλιο! Το γιαούρτι από την άλλη έχει αποδεχθεί άπειρες φορές θαυματουργό σε θέματα τόσο υγείας όσο και ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε το γιαούρτι στο φούρνο μικροκυμάτων και το απλώσετε μετά στο πρόσωπό σας. Τι θα συμβεί λοιπόν αν συνδυάσουμε αυτά τα δύο υλικά;

Πάρτε το χυμό από ένα καρπούζι και γιαούρτι. Ανακατέψτε τα όλα μαζί. Εφαρμόστε αυτή την πάστα στο πρόσωπο και το λαιμό σας για δέκα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Το καρπούζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενυδατώσει και να θεραπεύσει το δέρμα σας, ενώ το γαλακτικό οξύ και τα ένζυμα που υπάρχουν στο γιαούρτι θα απολέπιση το δέρμα σας και θα το καθαρίσει.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share