Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε λάδι με ξύδι και το έτριψε στους γλουτούς της - Μια εβδομάδα μετά τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά

Θαυματουργό!

25 Αυγούστου 2020 08:41
Ανακάτεψε λάδι με ξύδι και το έτριψε στους γλουτούς της - Μια εβδομάδα μετά τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά

Όπως είναι γνωστό, η κυτταρίτιδα, είναι ο εχθρός κάθε γυναίκας, είτε αυτή έχει κάποια παραπάνω κιλά, είτε είναι πιο «στεγνή». Πώς θα απαλλαγείτε όμως από αυτή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία;

Η λύση βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας σας και δεν είναι άλλη από τα θαυματουργό ελαιόλαδο αλλά και το ξύδι που για ακόμη μια φορά θα σας λύσουν τα χέρια. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα ομορφιάς που θα σας φανεί χρήσιμο το ελαιόλαδο, δείτε εδώ πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί για τα χείλη σας.

Το ξύδι μηλίτη είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, C και D, ενώ περιέχει φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο και βοηθάει πολύ στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Το ελαιόλαδο είναι μια πολύ καλή βάση που κάνει το δέρμα πιο απαλό, ενώ ταυτόχρονα του παρέχει λίπανση κατά το τρίψιμο. Η παρακάτω συνταγή με ξύδι μηλίτη και ελαιόλαδο είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.

Συστατικά:

  • 1 κούπα ξύδι μηλίτη
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής:

  • Ανακατέψτε το ξύδι μηλίτη και το ελαιόλαδο σε αναλογίες 3 προς 1 και σε ποσότητες που εσείς θέλετε.
  • Απλώστε στην περιοχή που παρουσιάζει κυτταρίτιδα και κάντε μασάζ για 10 λεπτά.
  • Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία 3-4 φορές την εβδομάδα.

Ανακάτεψε γιαούρτι με ελαιόλαδο και ζάχαρη και το άπλωσε στο σώμα της - Μετά από μια εβδομάδα είδε...

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του και εμείς θα πρέπει να φροντίσουμε το δέρμα μας και το καλοκαιρινό μας μαύρισμα. Γιατί τι μας έμεινε από αυτό το καλοκαίρι; Το μαύρισμά μας.

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τη φροντίδα του δέρματός μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια που βρίσκεστε στην ντουζιέρα για να καθαρίσετε το δέρμα σας.

Φτιάξτε το δικό σας body scrub και τρίψτε το δέρμα σας. Το scrub θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα πιο γρήγορα και άμεσα αφήνοντας την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και έτοιμη να «αναπνεύσει».

Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χρήματα και χρόνο για την αγορά καλλυντικών προϊόντων από τη στιγμή που μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας με υλικά που υπάρχουν σίγουρα στο σπίτι σας. Ποια είναι αυτά; Σήμερα θα χρειαστείτε απλά λίγο γιαούρτι, ελαιόλαδο και λίγη καστανή ζάχαρη για να διατηρήσετε το μαύρισμα που με τόσο κόπο αποκτήσατε. Ωστόσο, επειδή είναι πολλές οι φορές που το γιαούρτι έχει αποδειχθεί θαυματουργό σε θέματα υγείας και ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε λίγο γιαούρτι στο φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια το απλώσετε στο πρόσωπό σας.

Υλικά:

  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 4 κούπες ζάχαρη
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι

Πώς θα το φτιάξετε:

Αναμίξτε τη μισή κούπα λάδι με δύο κούπες ζάχαρη και το γιαούρτι. Κάντε το ίδιο με τις άλλες δύο κούπες ζάχαρη και τη μισή κούπα λάδι. Βάλτε τα δύο μείγματα μαζί και προσθέστε το αιθέριο έλαιο που διαλέξατε. Ανακατέψτε καλά και φυλάξτε σε ένα γυάλινο βάζο.

Να θυμάστε: Καλό θα είναι να κάνετε απολέπιση σώματος 2-3 φορές την εβδομάδα, αλλά όχι περισσότερο για να μην διαταραχθεί το υδρολιπιδικό φιλμ που βρίσκεται στο δέρμα σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share