Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Έκοψε μια φέτα σκόρδο και την ακούμπησε πάνω στο μάτι της - Λίγα λεπτά μετά...

Θαυματουργό!

22 Αυγούστου 2020 19:57
Έκοψε μια φέτα σκόρδο και την ακούμπησε πάνω στο μάτι της - Λίγα λεπτά μετά...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σκόρδο.. Είναι γνωστό ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, και μια από αυτές είναι ότι μπορεί να βάλει τέλος στο εκνευριστικό κριθαράκι, δεν είναι όμως η μόνη, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε μια σκελίδα σκόρδο κάτω από τα χείλη σας.

Το κριθαράκι είναι ένα μικρό απόστημα από τοπική λοίμωξη (μόλυνση) του αδένα των βλεφάρων. Εμφανίζεται σαν μια κοκκινίλα σε κάποιο σημείο του βλεφάρου στο μάτι, και πολλές φορές πρίζεται!

Για να μην ταλαιπωρούμαστε για μέρες μία πολύ απλή αλλά αποτελεσματικότατη μέθοδος είναι το σκόρδο. Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, περιέχει φώσφορο, ασβέστιο, σελήνιο, σίδηρο και έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

κριθαράκι σκόρδο

Κόψε μία λεπτή φετούλα από μία σκελίδα σκόρδο και ακούμπησε την στο βλέφαρο, εκεί που δημιουργήθηκε φλεγμονή.

Άσε το να δράσει για πέντε λεπτά και αν θες, επανέλαβε το 2-3 φορές την ημέρα για γρηγορότερα αποτελέσματα. Το βλέφαρο επίσης είναι μία αρκετά ευαίσθητη περιοχή και έτσι απορροφάει εύκολα τα συστατικά του σκόρδου. Πολύ πιθανό να τσούξει το μάτι στην αρχή αλλά αξίζει τον κόπο!

Έφαγε 6 ψητές σκελίδες σκόρδου... Δείτε τι συνέβη στο σώμα της μέσα σε μόλις 24 ώρες

Το σκόρδο είναι αναμφίβολα μια από τις πιο υγιεινές τροφές στον κόσμο! Μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας μέσα σε 24 ώρες! Επίσης, δείτε το απίστευτο κόλπο για να τρώτε σκόρδο άφοβα χωρίς να μυρίζει το στόμα σας.

Αυτό το φυσικό θαύμα μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες και χάρη στις ισχυρές θεραπευτικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης, στον έλεγχο της υψηλής και χαμηλής πίεσης του αίματος, τη θεραπεία της στεφανιαίας νόσου, την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, και στην πρόληψη καρδιακών προσβολών.

Η κατανάλωση σκόρδου ρυθμίζει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης, εμποδίζει την παραγωγή της ορμόνης της αγγειοτασίνης ΙΙ και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατανάλωση 6 ψητών σκελίδων σκόρδου σε καθημερινή βάση μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα:

1η ώρα: Το σκόρδο χωνεύεται στο στομάχι, και τροφοδοτεί το σώμα μας.

1-4 ώρες αργότερα: Αρχίζει να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα και να αποτρέψει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.

4-6 ώρες αργότερα: Ο μεταβολισμός αρχίζει να αναγνωρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες, και βοηθά στην απομάκρυνση των περιττών υγρών και του λίπους στον οργανισμό.

6-7 ώρες αργότερα: Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του σκόρδου αρχίζουν να λειτουργούν και καταστρέφουν τυχόν μικρόβια που βρίσκονται στον οργανισμό.

7-10 ώρες αργότερα: Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο σκόρδο λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, και προστατεύουν τον οργανισμό από οξειδώσεις.

10-24 ώρες αργότερα: Το σώμα περνάει σε φάση αποτοξίνωσης, που με τη σειρά του οδηγεί σε: Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος Βελτιωμένη αντοχή των οστών Μείωση και βελτίωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης Ενισχυμένη μακροζωία των κυττάρων Μείωση της κόπωσης Ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης Πρόληψη καρδιαγγειακών προβλημάτων Πρόληψη μη απορρόφησης βαρέων μετάλλων στον οργανισμό Βελτιωμένη σωματική απόδοση

Έτσι η κατανάλωση του σκόρδου συνιστάται από τους ειδικούς σε καθημερινή βάση για την πρόληψη και θεραπεία πολλών ασθενειών.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share