Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε γιατί τα νύχια είναι λευκά στις άκρες - Θα μείνετε άφωνοι

Το γνωρίζατε;

18 Αυγούστου 2020 15:26
Δεν φαντάζεστε γιατί τα νύχια είναι λευκά στις άκρες - Θα μείνετε άφωνοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται δυνατά και μακριά νύχια. Βλέπουμε όμως ότι όταν μακραίνουν πέρα από το δέρμα γίνονται άσπρα, και σε πολλές κοπέλες δεν αρέσει αυτό.

Τα νύχια μας, λοιπόν, έχουν δύο χρώματα: ροζ και άσπρο. Σίγουρα όλοι έχουμε παρατηρήσει αυτή την αλλαγή στο χρώμα, αλλά κανείς δεν έχει αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό. Ωστόσο, αν έχετε παρατηρήσει τυχόν αλλαγές στην ποιότητά τους ή άσπρες γραμμές μέσα στο νύχι, τότε δώστε προσοχή μιας και δεν είναι φυσιολογικό.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε. Ακόμα κι αν το έχετε σκεφτεί, ίσως δεν έχετε βρει την απάντηση. Τα νύχια είναι ημιδιαφανή, έτσι όταν ξεκολλάνε από το δέρμα, παίρνουν το φυσικό τους χρώμα.

Μετά το μπάνιο γεμίζουν υγρασία και γίνονται λιγότερο διαφανή. Μετά το μπάνιο, καθαρίστε τα νύχια σας με λίγο βαμβάκι ή μια βούρτσα και να επιστρέψουν στο φυσικό, ημιδιαφανές τους χρώμα.

Το κομμάτι του νυχιού που ακουμπάει στο δέρμα δέχεται αρκετή υγρασία, ενώ το υπόλοιπο όχι, γι’αυτό γίνεται άσπρο. Επιτέλους μάθατε τον λόγο για τον οποίο τα νύχια γίνονται άσπρα!

Τρίβει τα νύχια της με λεμόνι και οδοντόκρεμα - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς (Video)

Μια γυναίκα συνδυάζει λεμόνι μαζί με οδοντόκρεμα και τρίβει τα νύχια της. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς! Επίσης, πόσες φορές έχει τύχει να έχετε βάψει τα νύχια σας και να βιάζεστε να στεγνώσουν για να πάτε στην δουλεία σας. Δείτε εδώ ένα τρομερό κόλπο για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Η αφαίρεση του μανικιούρ είναι μεγάλος μπελάς. Τα χημικά αποδυναμώνουν την κερατίνη των νυχιών, προκαλώντας αποχρωματισμό, ξηρότητα και σπάσιμο.

Είναι ακόμα χειρότερα όταν προσπαθείτε να αφαιρέσετε γκλίτερ βερνίκι επειδή έχει παχιά στρώση και υφή, και μερικές φορές χρειάζεται πολλές φορές πέρασμα με ασετόν.

Αλλά αν προσθέσετε μερικά σπιτικά συστατικά μέσα σε ένα μείγμα, όχι μόνο το γκλίτερ βερνίκι θα φύγει αμέσως, αλλά αυτή η λύση είναι λιγότερο επιβλαβής και θα αφήσει τα άκρα σας σε καλύτερη κατάσταση από πριν!

Δείτε το βίντεο:

Η διαδικασία:

  • Περάστε ελαφρά με ασετόν τα νύχια σας, ίσα ίσα για να εμποτιστούν με αυτό.
  • Τρίψτε βαζελίνη στα νύχια σας.
  • Αναμείξτε σε ένα μπολάκι λίγο νερό, οδοντόκρεμα και λίγο στριμμένο λεμόνι (για λεύκανση).
  • Τρίψτε τα νύχια σας με το μείγμα και μια βούρτσα (ή ακόμα και οδοντόβουρτσα).
  • Το γκλίτερ θα φύγει σαν να ξεφλουδίζει. Απλώστε άλλη μια στρώση βαζελίνης για ενυδάτωση των νυχιών σας.

Έτριψε τα νύχια της με baby oil - Λίγα λεπτά μετά πήρε ένα ψαλιδάκι και...

Αν έχετε την εντύπωση πως οι μόνες χρήσεις του baby oil είναι για τη βρεφική φροντίδα και την ενίσχυση του μαυρίσματος στην παραλία, κάνετε λάθος! Οι χρήσεις του είναι πολλές και ακόμη περισσότερες σε θέματα ομορφιάς αλλά σήμερα θα περιοριστούμε στα νύχια και στο θαύμα που μπορούν να τους προσφέρουν λίγες και μόνο σταγόνες baby oil. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι!

Αρκετή ώρα πριν αρχίσετε να κόβετε τα πετσάκια, κάντε τους ελαφρύ μασάζ με λίγες σταγόνες baby oil. Το ίδιο μπορείτε να επαναλαμβάνετε σχεδόν καθημερινά, για να διατηρείτε ενυδατωμένη την περιοχή γύρω από τα νύχια.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share