Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Κάθε βράδυ έβαζε ένα σκόρδο κάτω απ' το μαξιλάρι του - Το πρωί ξυπνούσε και...

Θα το δοκιμάσετε!

12 Αυγούστου 2020 14:30
Κάθε βράδυ έβαζε ένα σκόρδο κάτω απ' το μαξιλάρι του - Το πρωί ξυπνούσε και...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε τι μπορεί να χρησιμεύει το να βάλει κανείς κάτω απ’ το μαξιλάρι του μια σκελίδα σκόρδου; Το Athensmagazine.gr έμαθε και θα σας αποκαλύψει παρακάτω, όπως έκανε και με τα οφέλη του σκόρδου στο δόντι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν, ότι το σκόρδο είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα στον πλανήτη. Το σκόρδο περιέχει μια υψηλή δόση Αλλισίνης, μια ουσία που κάνει… θαύματα στη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Αυτό το άχρωμο υγρό με την έντονη χαρακτηριστική οσμή, απελευθερώνεται μόνο όταν πιέζετε το σκόρδο. Θα το παρατηρήσετε αμέσως, από τη χαρακτηριστική μυρωδιά του σκόρδου. Αλλά η Αλλισίνη δεν είναι το μόνο καλό που περιέχει το σκόρδο.

Περιέχει επίσης πολλές βιταμίνες C, B1, B6, μαγνήσιο, ασβέστιο και κάλιο. Και όχι μόνο… Το σκόρδο περιέχει επίσης, πολλά αντιοξειδωτικά. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά μαζί είναι υπεύθυνα για τα μεγάλα οφέλη του σκόρδου.

οφέλη σκόρδου

Με αυτόν τον τρόπο, καταπολεμά τις λοιμώξεις και τις φλεγμονές, είναι καλό για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία και δίνει μια ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Κι αν δεν σας αρέσει η γεύση του σκόρδου, τότε μπορείτε να το βάζετε καθημερινά κάτω από το μαξιλάρι σας για μια θετική επίδραση.

Πριν πέσετε, λοιπόν, για ύπνο το βράδυ βάλτε μια ανέγγιχτη σκελίδα σκόρδου κάτω από το μαξιλάρι σας. Μη φοβάστε ότι το δωμάτιό σας ή ο εαυτός σας θα μυρίζει… σκορδίλα το επόμενο πρωί. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Αντίθετα, αυτό το αρχαίο οικογενειακό μυστικό έχει χρησιμοποιηθεί για γενιές, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και το βάθος του ύπνου, ειδικά για τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να κοιμηθούν.

Το σκόρδο θα σας κάνει να κοιμηθείτε βαθύτερα και θα ξυπνήσετε ξεκούραστοι! Το επίπεδο ενέργειάς σας συμπληρώνεται ταχύτερα με το σκόρδο. Οι θειώδεις ουσίες, μαζί με το άρωμα, έχουν ως αποτέλεσμα ένα ξεκούραστο αποτέλεσμα. Αυτό θα σας κάνει να κοιμηθείτε γρηγορότερα. Δοκιμάστε το...

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share