Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανακάτεψε σκόρδο με λάδι καρύδας και έφτιαξε το καλύτερο προϊόν ομορφιάς με μηδενικό κόστος

Το θέλουν όλες οι γυναίκες!

10 Αυγούστου 2020 15:00
Ανακάτεψε σκόρδο με λάδι καρύδας και έφτιαξε το καλύτερο προϊόν ομορφιάς με μηδενικό κόστος

Βάζει δύο σκελίδες σκόρδο στα φρύδια της αυτό που συμβαίνει μετά 2 βδομάδες το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Υπάρχει ένας μοναδικός και εύκολος τρόπος που κάνει τα φρύδια σας να γίνουν πιο γεμάτα,βέβαια το σκόρδο κάνει εξίσου καλό και στην υγεία, δείτε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας σε συνδυασμό με το λεμόνι.

Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε σχεδόν τίποτα , αφού πάντα υπάρχουν… σκόρδα στην κουζίνα σας. Ναι, καλά καταλάβατε, θα χρειαστείτε μερικά σκόρδα για να το εφαρμόσετε, φέρνοντας μας στα κακά νέα, που δεν είναι άλλα από την όχι τόσο ευχάριστη μυρωδιά που θα αναδύετε.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τρίβετε επάνω στα φρύδια σας μία σκελίδα σκόρδου για 2 με 3 βδομάδες, μία διαδικασία που θα ενεργοποιήσει τους θύλακες και θα ενισχύσει την ανάπτυξη των τριχών στη συγκεκριμένη περιοχή. Φροντίστε μόνο να το κάνετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε, για να μην έρθετε σε επαφή με κανέναν!

Έτρωγε μέλι και σκόρδο με άδειο στομάχι - Ύστερα από μια εβδομάδα έμαθε ότι...

Ξέρετε τι θα συμβεί αν κάθε μέρα τρώτε -με άδειο στομάχι- μέλι μαζί με σκόρδο; Το Athensmagazine.gr έμαθε και σας παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με το ρόφημα μαϊντανού με λεμόνι και μέλι.

Ποτέ δε σταματάμε να ψάχνουμε το τέλειο προϊόν που μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα μας, αλλά να είναι και νόστιμο. Κι όμως αυτό το προϊόν δεν είναι άλλο από το μέλι που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Ποια είναι τα οφέλη που έχει το μέλι για την υγεία μας.

Το μέλι είναι το τέλειο αντιοξειδωτικό. Αυτό σημαίνει, ότι η τακτική του κατανάλωση μπορεί να καθαρίσει τον οργανισμό μας από τις τοξίνες. Επίσης, οι αντιοξειδωτικές του ικανότητες θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμψει.

Αν ακολουθείτε κάποια διατροφή, γνωρίζετε ότι οι γιατροί συστήνουν την αποφυγή όλων των γλυκών με βάση την ζάχαρη, εκτός από το μέλι. Αυτό συμβαίνει γιατί το μέλι ενισχύει τον μεταβολισμό και αυτό είναι βασικό για την απώλεια βάρους.

Το μέλι δεν έχει καθόλου χοληστερίνη. Μάλιστα, οι βιταμίνες που περιέχει το μέλι μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερίνης. Έρευνα έχει δείξει ότι τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μέλι μπορούν να αποτρέψουν την στένωση των αρτηριών. Η στένωση μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια, απώλεια μνήμης και πονοκεφάλους. Ένα ποτήρι νερό μαζί με μερικές κουταλιές μέλι μπορούν να το αποτρέψουν αυτό.

Μια άλλη έρευνα αποδεικνύει, ότι το μέλι έχει την ικανότητα να καταπολεμά το στρες, να επαναφέρει το κυτταρικό σύστημα αντιοξειδωτικής άμυνας και κατά συνέπεια να βελτιώνει τη μνήμη. Επίσης, το ασβέστιο που περιέχεται στο μέλι απορροφάται εύκολα από τον εγκέφαλο, γεγονός που έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του.

Η ζάχαρη που υπάρχει στο μέλι αυξάνει τα επίπεδα της ινσουλίνης στο αίμα και μετά απελευθερώνει σεροτονίνη. Αργότερα, η σεροτονίνη μετατρέπεται σε μελατονίνη, μια ορμόνη που προάγει την καλή ποιότητα ύπνου. Μια κουταλιά μέλι με άδειο στομάχι μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Το μέλι βοηθάει στην χαλάρωση των νεύρων και την ανακούφιση της κούρασης. Η γλυκόζη που περιέχεται στο μέλι είναι απαραίτητη για την λειτουργία των νεύρων.

Μπόνους: Συνδυασμός μελιού και σκόρδου

  • 3 - 4 κεφάλια σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι μέλι
  • 1 δοχείο με καπάκι

Καθαρίστε τα σκόρδα, βάλτε τα στο βάζο και ρίξτε το μέλι από πάνω τους. Καλύψτε το βάζο με ένα καπάκι και αφήστε το για μερικές μέρες. Να τρώτε ένα κουταλάκι κάθε μέρα με άδειο στομάχι και θα νιώθετε πιο υγιείς και ενεργητικοί από ποτέ.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share