Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκοψε μια πατάτα σε ροδέλες και τις άπλωσε στην πλάτη της - Σώθηκε από το μεγαλύτερο μαρτύριο

Θα σας σώσει!

10 Αυγούστου 2020 13:33
Έκοψε μια πατάτα σε ροδέλες και τις άπλωσε στην πλάτη της - Σώθηκε από το μεγαλύτερο μαρτύριο

Όλοι αγαπάμε τον ήλιο και είμαστε τυχεροί γιατί στην Ελλάδα κρατάει για πολύ καιρό κι έχουμε όλη την άνεση να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που το παρακάνουμε και ξεχνιόμαστε με την ηλιοθεραπεία με αποτέλεσμα να επιστρέφουμε από την παραλία κόκκινοι και με φριχτούς πόνους. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως η λύση σε κάποιο τέτοιου είδους έγκαυμα είναι το γιαούρτι, κι όμως υπάρχει μια ακόμη εξίσου δραστική λύση και κρύβεται στην πατάτα.

Ναι, καλά ακούσατε, η πατάτα για ακόμη μια φορά φαίνεται θαυματουργή σε θέματα υγείας και ομορφιάς, δείτε εδώ τι μπορεί να προσφέρει στο πρόσωπό σας.

Η αντιοξειδωτική δράση της πατάτας είναι αυτή που θα σας ανακουφίσει από το ενοχλητικό και επώδυνο κάψιμο και θα κάνει το αντιαισθητικό κοκκίνισμα να απομακρυνθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα τέτοιου είδους πρόβλημα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Έτριψε με μια πατάτα τον πάτο μιας κατσαρόλας - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε

Καθημερινά τρέχουμε και δεν φτάνουμε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Είτε λόγω βιασύνης, είτε λόγω απροσεξίας, είτε γιατί η μέρα ξεκίνησε και καταλήγει στραβά την στιγμή που δεν πρέπει συμβαίνουν οι περισσότερες αναποδιές που μας χαλούν τη διάθεση και μας εκνευρίζουν. Εμείς, επειδή συμπάσχουμε με όλους εσάς προσπαθούμε καθημερινά να αλιεύουμε έξυπνα κόλπα που μειώνουν τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να εξαλείψουμε όποιο πρόβλημα προκύπτει στον μισό χρόνο. Ένα εξ' αυτών και το κόλπο με την πατάτα.

Σωτήρια έχει αποδειχθεί η πατάτα κι άλλες πολλές φορές, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε φέτες πατάτας στο πρόσωπό σας. Αυτή τη φορά όμως η πατάτα θα αποδειχθεί θαυματουργή σε ένα θέμα καθαριότητας.

Αν είστε λάτρης της μαγειρικής και τα σκεύη στην κουζίνα σας δεν είναι απλά διακοσμητικά, τότε σίγουρα θα τα έχετε δει συχνά να σκουριάζουν. Μιας και η οικονομική κρίση δεν μας επιτρέπει έξτρα έξοδα για αγορές κουζινικών, η λύση είναι απλή. Ωμή πατάτα. Κόψτε την, βυθίστε την σε σαπούνι πιάτων ή μαγειρική σόδα και τρίψτε κάθε σκουριασμένη επιφάνεια. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το σκεύος, στεγνώστε το και είναι έτοιμο προς χρήση.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share