Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπλενε καθημερινά το πρόσωπό της με νερό ρυζιού και χάρισε στον οργανισμό της κάτι μοναδικό

Θαυματουργό!

9 Αυγούστου 2020 14:10
Έπλενε καθημερινά το πρόσωπό της με νερό ρυζιού και χάρισε στον οργανισμό της κάτι μοναδικό

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται ένα καθαρό πρόσωπο που να σφήζει από ζωντάνια. Δυστυχώς με το πέρασμα των χρόνων η νεανικότητα του προσώπου χάνεται, καθώς η επιδερμίδα αρχίζει και "σπάει". Οι Ιαπωνέζες όμως, βρήκαν ένα μυστικό, που τις κρατάει για πάντα νέες, και αυτό έχει να κάνει με το ρύζι!

Το ρύζι βοηθάει τους πόνους και απαλύνει τις κράμπες όπως επίσης κάνει θαύματα σε πολλά θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε μια μοναδική μάσκα ομορφιάς. Αν βάλετε τις 3 κουταλιές της σούπας ρύζι σε ένα κατσαρολάκι θα δημιουργήσετε κάτι που θα σας ανακουφίσει από τους πόνους. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Κάντε αυτό το απίστευτο κόλπο και το δέρμα σας θα γίνει τέλειο σε λιγότερο από ένα μήνα. Για τη μέθοδο αυτή το μόνο που χρειάζεστε είναι μέλι, ρύζι, νερό και γάλα

Με αυτή την φυσική συνταγή θα απαλλαχθείτε από τις χημικές κρέμες του εμπορίου!

Υλικά:

  • 3 έως 4 κουταλιές της σούπας ρύζι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα

Πώς να κάνετε αυτήν τη μέθοδο:

1.Βράστε το ρύζι και στραγγίξτε το

Μαγειρέψτε το ρύζι σε κρύο νερό σε μεσαία θερμοκρασία. Όταν το ρύζι μαγειρευτεί αφαιρέστε το από τη φωτιά και στραγγίξτε το, αλλά κρατήστε το νερό από το ρύζι, και χύστε το νερό από το ρύζι σε ένα άλλο δοχείο.

Η άψογη επιδερμίδα σας θα σας κάνει να νιώσετε μέχρι 4 φορές νεότεροι!

2. Προσθέστε γάλα και μέλι

Στο μπολ όπου έχετε βάλει το βρασμένο ρύζι, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά της σούπας γάλα.

3. Ανακατέψτε

Ανακατέψτε τα τρία υλικά για λίγο. Φτιάξτε μια πάστα από αυτό το μείγμα έτσι ώστε να μην είναι πολύ αραιή ούτε όμως και πολύ σφιχτή.

4. Μάσκα προσώπου

Όταν η πάστα είναι έτοιμη, εφαρμόστε τη στο πρόσωπο σας . Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ή την άκρη των δαχτύλων σας , απλώστε την ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας . Σιγουρευτείτε οτι έχετε καλύψει αρκετά την περιοχή των ματιών καθώς χρειάζεται τη μέγιστη φροντίδα . Αφήστε την πάστα για περίπου 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε..

5. Πλύσιμο προσώπου

Τώρα πάρτε το δοχείο στο οποίο είχατε βάλει το νερό από το βρασμένο ρύζι. Όταν η πάστα θα έχει στεγνώσει εντελώς θα πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας με το νερό του ρυζιού. Αν νιώθετε οτι αφού ξεπλύνατε το προσωπό σας με αυτό το νερό οτι ακόμη κολλάει, τότε ξεπλύνετε με κανονικό πόσιμο νερό. Μην χρησιμοποιείτε χημικά ή σαπούνι.

6. Αψεγάδιαστο δέρμα

Για καλύτερα αποτελέσματα , θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο δύο φορές κάθε εβδομάδα. Επαναλάβετε αυτό για περίπου 4-5 εβδομάδες και θα δείτε σίγουρα μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Η άψογη επιδερμίδα σας θα σας κάνει να νιώσετε μέχρι 4 φορές νεότεροι!

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share