Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε λεμόνι με ζάχαρη και έκανε μασάζ στο πρόσωπο της - Το αποτέλεσμα της γλίτωσε πολλά χρήματα

Δοκιμάστε το!

7 Αυγούστου 2020 15:25
Ανακάτεψε λεμόνι με ζάχαρη και έκανε μασάζ στο πρόσωπο της - Το αποτέλεσμα της γλίτωσε πολλά χρήματα

Υπάρχουν μερικές εγγυημένες φυσικές μέθοδοι που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να δει τις ρυτίδες να εξαφανίζονται ή να μειώνονται αισθητά. Φυσικά η πρώτη σκέψη όλων μας είναι η επίσκεψη σε κάποιο δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό για μια ενέσιμη θεραπεία. Δεν είναι ανάγκη όμως να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία για την περιποίηση του προσώπου σας και την εξάλειψη των ενοχλητικών ρυτίδων μιας και υπάρχουν εξίσου αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Έχουμε δει πάμπολλες φορές τις θεραπευτικές ιδιότητες του λεμονιού σε θέματα υγείας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν για μια βδομάδα πίνετε κάθε πρωί λεμόνι με μέλι. Ο συνδυασμός του λεμονιού με τη ζάχαρη είναι αυτός που αυτή τη φορά θα σας σώσει.

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι ελαιόλαδου με ίση ποσότητα από χυμό λεμονιού. Προσθέστε μισό κουταλάκι ζάχαρη και ανακατέψτε καλά. Για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες με φυσικό τρόπο, απλώστε το μείγμα απευθείας στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια πλυθείτε με χλιαρό νερό και σκουπιστείτε χωρίς να τρίβετε την πετσέτα στο πρόσωπό σας.

Τα λεμόνια είναι πλούσια σε κιτρικό οξύ και, όταν συνδυάζεται με τη ζάχαρη, λειτουργούν μαζί ως ένα ήπιο προϊόν απολέπισης. Αυτό καταπολεμάει τις ρυτίδες επειδή αφαιρεί την λεπτή επίστρωση νεκρού δέρματος από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Το ελαιόλαδο περιέχει αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν την ξηρή, κατεστραμμένη, ερεθισμένη επιδερμίδα. Επαναφέρει την χαμένη υγρασία του δέρματος, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερες ρυτίδες.

Πιείτε λεμόνι, τριμμένο τζίντζερ, ξύδι και κανέλα πριν πέσετε για ύπνο και βάλτε τέλος στο αιώνιο πρόβλημά σας

Τι θα συμβεί αν φτιάξετε ένα ρόφημα με λεμόνι, τζίντζερ, ξύδι και κανέλα; Πρόκειται για ένα... θαυματουργό "ποτό", το οποίο θα αφαιρέσει, ότι έχετε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ναι, καλά διαβάσατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το φτιάξετε και να το πιείτε πριν πέσετε για ύπνο και το πρωί μόλις ξυπνήσετε. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Επιπλέον, αυτό το σούπερ υγιεινό ρόφημα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μεταβολισμό σας, να καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις βλαβερές τοξίνες και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, καθώς και το λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σας.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το επίμονο λίπος της κοιλιάς, θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση και να τρώνε υγιεινά τρόφιμα.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1 λεμόνι
  • Μια χούφτα μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
  • 1 ξύλο κανέλας ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας
  • Μισό λίτρο νερό

Οδηγίες:

  • Βάλτε όλα τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω σε ένα μπλέντερ και να ανακατέψετε καλά
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share