Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκανε καθημερινά γαργάρες με ελαιόλαδο και απαλλάχτηκε από τον πιο ενοχλητικό πόνο

Σωτήρια λύση!

7 Αυγούστου 2020 14:55
Έκανε καθημερινά γαργάρες με ελαιόλαδο και απαλλάχτηκε από τον πιο ενοχλητικό πόνο

Πόσες φορές δεν έχει αποδειχθεί σωτήριο το ελαιόλαδο από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο κομμάτι; Από το να δώσει γεύση και ένταση στη μαγειρική μας μέχρι τα πιο απίστευτα θέματα ομορφιάς και υγείας, δείτε εδώ τα οφέλη του "χρυσαφιού της Μεσογείου". Το Athensmagazine.gr σήμερα θα σας δείξει πως μια και μόνο κουταλιά ελαιόλαδο μπορεί να σας απαλλάξει από τον πιο ενοχλητικό πόνο και δεν είναι άλλος από τον πονόδοντο.

Καμιά φορά, ο ιστός γύρω από τα ούλα φθείρεται και φαίνεται σαν να ξεθωριάζουν τα ούλα σας. Εκτίθεται μεγαλύτερη επιφάνεια των δοντιών, το τέλειο μέρος για την ανάπτυξη βακτηρίων. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει πόνο και ευαισθησία στα δόντια, επειδή εκτίθεται η ρίζα τους.

Αν παρατηρήσετε το πρόβλημα στην ώρα του, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο γιατρό για θεραπεία. Αν πάλι δεν το εντοπίσετε στην ώρα του, ενδεχομένως να χρειαστεί χειρουργείο στα ούλα για να επανέλθουν.

Αν θέλετε να αποφύγετε το χειρουργείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω σπιτική θεραπεία. Ωστόσο, μην ξεχνάτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση που έχετε κάποια σοβαρή μόλυνση.

Μπορείτε να ξεπλένετε τα δόντια σας με λάδι, το οποίο θα μαζέψει όλους τους μικροοργανισμούς και θα βοηθήσει τα ούλα σας να επανέλθουν. Το σησαμέλαιο και το ελαιόλαδο συγκεκριμένα έχουν πολλά οφέλη για την υγεία και πολλές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ζεστάνετε το σησαμέλαιο ή το ελαιόλαδο λίγο και αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας, βάλτε το στο στόμα σας.

Κάντε γαργάρες σε όλο το στόμα για λίγα λεπτά. Αν σας φαίνεται δύσκολο, ξεκινήστε κάνοντας γαργάρες για μισό με ένα λεπτό, αλλά ο στόχος είναι να φτάσετε στα 15 με 20 λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας, αν θέλετε.

Παίρνει μία μπανάνα και ρίχνει από πάνω 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο - Ο λόγος; Απίθανο αποτέλεσμα

Μια θεραπεία ενυδάτωσης με ελαιόλαδο και μπανάνα βοηθάει στην ανάπλαση του ξηρού, θαμπού δέρματος που έχει υποστεί βλάβες. Βοηθάει ιδιαίτερα σε περίπτωση που το δέρμα έχει υποστεί βλάβες λόγω ήλιου ή μόλυνσης.

Τα θρεπτικά συστατικά αυτής της θεραπείας αναζωογονούν τους ιστούς σας. Σας βοηθούν να καταπολεμήσετε την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων και άλλων σημαδιών πρόωρης γήρανσης. Ενώ, μην φάτε ποτέ μπανάνα με γάλα! Δείτε τι θα πάθετε

Υλικά:

  • μισή ώριμη μπανάνα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες:

  • Λιώστε τη μισή μπανάνα και αναμείξτε τη με το ελαιόλαδο

Τρόπος χρήσης:

  • Τρίψτε την κρέμα πάνω σε όλο σας το πρόσωπο και αφήστε τη να δράσει για τριάντα λεπτά.
  • Ξεπλυθείτε. Επαναλαμβάνετε τη θεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share