Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάθε πρωί έπινε λεμόνι με μέλι - Μετά από μια εβδομάδα είδε ότι...

Απίθανο!

6 Αυγούστου 2020 13:06
Κάθε πρωί έπινε λεμόνι με μέλι - Μετά από μια εβδομάδα είδε ότι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πιείτε ασπιρίνη μαζί με λεμόνι και μέλι; Πρόκειται για ένα ρόφημα που θα "σώσει" τη μέρα σας. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το βασανιστικό αίσθημα του hangover. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ένας τυπικός πονοκέφαλος που περνάει άμεσα με ένα παυσίπονο αλλά ένα πραγματικό μαρτύριο που διαρκεί ώρες.

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα την επόμενη φορά που θα το παρακάνετε με το αλκοόλ. Θα χρειαστείτε μόνο μια ασπιρίνη, ένα κουταλάκι μέλι, δυο φέτες λεμόνι και νερό.

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτήρι και πιείτε το ρόφημα. Η ασπιρίνη θα απορροφηθεί κατευθείαν από το λεμόνι κάτι το οποίο θα γίνει και αντίστοιχα στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να δράσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το μέλι αποδεικνύεται σωτήριο -δείτε εδώ μια αποτελεσματική δίαιτα με μέλι- μιας και ο οργανισμός αποζητά κάτι γλυκό για να απορροφήσει τα γαστρικά υγρά από το στομάχι.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι:

Έριξε λεμόνι και μαγειρική σόδα στα σφουγγάρια - Ο λόγος είναι πανέξυπνος

Θέλετε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τα σφουγγάρια του σπιτιού σας; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μαγειρική σόδα, αλλά και λεμόνι. Δε θέλει καθόλου κόπο, καθώς είναι πολύ γρήγορο.

Η μαγειρική σόδα έχει πολλαπλές χρήσεις -δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει στα δόντια σας- και όλες μια προς μια θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να απολυμάνετε με σόδα

Σε ½ λίτρο νερό θα διαλύσετε δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Αφού ανακατέψετε καλά, στη συνέχεια μουλιάστε τα σφουγγάρια και τα βετέξ μέσα στο μείγμα σόδας, και τοποθετήστε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για τρία λεπτά.

Στη συνέχεια θα τα βγάλετε, θα τα στραγγίξτε καλά και θα τα τοποθετήσετε και πάλι στο φούρνο μικροκυμάτων για ακόμα ένα λεπτό. Μετά από αυτή τη διαδικασία τα σφουγγάρια και τα βετέξ θα είναι πεντακάθαρα.

Έτσι θα απολυμάνετε τα σφουγγάρια στο σπίτι με λεμόνι

Βάλτε σε ένα μπολ νερό με τον χυμό από μισό λεμόνι. Βουτήξτε το σφουγγάρι στο υγρό και αφήστε το όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα θα είναι καθαρό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share