Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

27χρονη έχασε 95 κιλά και έγινε... μοντέλο - Αυτά τα τρόφιμα τρώει πλέον

Η αλλαγή ήταν τρομερή!

3 Αυγούστου 2020 14:06
27χρονη έχασε 95 κιλά και έγινε... μοντέλο - Αυτά τα τρόφιμα τρώει πλέον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία μιας μητέρας που έχασε 70 κιλά, θα σας παρουσιάσει μια αντίστοιχη, η οποία συγκλονίζει, καθώς μια νεαρή κοπέλα κατάφερε -με σκληρή δουλειά- να "απομακρύνει" την παχυσαρκία χάνοντας 95 ολόκληρα κιλά. Η ιστορία της από τη μία ανατριχιάζει και από την άλλη δίνει δύναμη σε αρκετό κόσμο που θέλει να καταφέρει το ίδιο. Ποιες είναι οι τροφές που τρώει πλέον;

Ο λόγος για τη Λάουρα! Πάμε να διαβάσουμε την ιστορία της 27χρονης κοπέλας.

Το σημείο κατάρρευσης για τη Λάουρα που έπασχε από παχυσαρκία, ήταν όταν προσπαθούσε να ανέβει σε ένα τρενάκι αναψυχής και δε μπορούσε να χωρέσει στο κάθισμα. Την επόμενη εβδομάδα, η 27χρονη από το Λισμόρ της Νέας Νότιας Ουαλίας, αποφάσισε να αναθεωρήσει τη διατροφή της. Ήταν πολύ βαριά για να ξεκινήσει γυμναστήριο, αφού ζύγιζε 160 κιλά. Αποφάσισε να κόψει το junk food το οποίο ήταν ή μόνη της διατροφή. Στη συνέχεια πάλεψε για να χάσει 95 κιλά.

"Έχω αγωνιστεί για να χάσω βάρος πάρα πολύ καιρό." Σε ηλικία 25 ετών άρχισε να νιώθει άσχημα με το σώμα της και πήρε καταθλιπτικά. Διαγνώστηκε και με υψηλή αρτηριακή πίεση, πρώιμη κίνδυνο για διαβήτη και σοβαρό σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS). "Ξεκίνησα τα αντικαταθλιπτικά. Κοιμόμουν πάρα πολύ και ένιωθα πάντα εξάντληση". "Το μεσημεριανό μου γεύμα ήταν μόνο junk food… ένα μεγάλο γεύμα και ένα cheeseburger. Το δείπνο μου ήταν σχεδόν το ίδιο με το μεσημεριανό ή κάτι παραπλήσιο".

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορούσε να πίνει από τρία έως και πέντε λίτρα αναψυκτικό και να τρώει σκουπίδια διαρκώς. "Ήμουν τρομοκρατημένη. Μου δόθηκε ένα πρόγραμμα προπόνησης, αλλά ήμουν πολύ φοβισμένη για να το κάνω, έτσι έμεινα στο διάδρομο. Ένιωθα τόσο εκτός χώρου. Τις περισσότερες μέρες έκλαιγα αφού έφευγα".

"Σύντομα συνειδητοποίησα ότι το να πηγαίνει κανείς στο γυμναστήριο, δεν αφορά πάντα την απώλεια βάρους. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους". Όταν γνώρισε την προσωπική προπονήτρια Λίσα, άρχισε να εργάζεται σε ιδιωτικό δωμάτιο, αφού δεν ήθελε να την παρακολουθεί άλλος.

Η Λάουρα άρχισε να παρατηρεί φυσικές αλλαγές μετά το πρώτο δωδεκάμηνο και σταμάτησε τα φάρμακά της λίγο αργότερα. Τώρα πλέον βρίσκεται στα 65 κιλά, τρώει δημητριακά για πρωινό, φρούτα ή ομελέτα. Το μεσημεριανό της είναι σαλάτα ή κάποιο τυλιχτό και το δείπνο είναι κυρίως κοτόπουλο και λαχανικά.

"Τρώω φρούτα και καρύδια όλη την ημέρα και πίνω πολύ νερό. Έτσι νιώθω διαρκώς να έχω γεμάτο στομάχι. Κάνω πράγματα που θεωρούσα ότι ήταν ηλίθια και δεν με ενδιαφέρει επειδή κάποτε δεν μπορούσα να τα κάνω".

"Έχω σκαρφαλώσει στο Mount Warning και έτρεξα τον αγώνα Gold Coast 10χλμ. Έχω μια ευκαιρία για ζωή. Μπορώ να προγραμματίσω την ζωή μου, γιατί θα είμαι εδώ γύρω για να το κάνω. Τώρα μπορώ να ψωνίσω σε όλα τα καταστήματα γιατί ταιριάζω σε αυτά τα μεγέθη. Η μόνη μου στενοχώρια, είναι που δεν ξεκίνησα νωρίτερα."

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share