Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε στη μύτη μαγειρική σόδα μαζί με αλάτι και νερό και είδε ότι... - Απίστευτο

Θα το δοκιμάσετε σίγουρα!

2 Αυγούστου 2020 09:37
Έβαλε στη μύτη μαγειρική σόδα μαζί με αλάτι και νερό και είδε ότι... - Απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα, καθώς χρησιμεύει στα πάντα. Ωστόσο, γνωρίζατε τι πρόβλημα μπορεί να θεραπεύσει αν τη ρουφήξετε από τη μύτη σας; Το Athensmagazine.gr έμαθε και θα σας παρουσιάσει παρακάτω.

Οι ιδιότητες που έχει η μαγειρική σόδα δεν περιορίζονται μόνο στην κουζίνα, μιας και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και να έχετε αποτελέσματα -δείτε εδώ κόλπο για τη βεράντα σας-. Η χρήση που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα με την υγεία σας και συγκεκριμένα τη βουλωμένη μύτη.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, να βάλετε μισό κουταλάκι αλάτι και μισό μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια, ψεκάστε το στη μύτη και θα δείτε διαφορά. Βάλτε τέλος λοιπόν στον εφιάλτη της βουλωμένης μύτης με μαγειρική σόδα! Ακόμα να το δοκιμάστε;

Ήπιε μαγειρική σόδα με χυμό λεμονιού και είδε ότι... - Θα "σωθείτε"

Σηκώνεστε το πρωί και νιώθετε πρησμένοι; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε για να ηρεμήσετε, είναι να πιείτε μαγειρική σόδα μαζί με χυμό λεμονιού. Το Athensmagazine.gr μετά το απόλυτα μυστικά που σας αποκάλυψε με μαγειρική σόδα -διαβάστε εδώ αναλυτικά-, θα σας παρουσιάσει και το απόλυτο κόλπο για το φούσκωμα.

Το φαινόμενο του τυμπανισμού εκδηλώνεται σε άνδρες και, σε μεγαλύτερο ποσοστό, σε γυναίκες και τις επηρεάζει περισσότερο τόσο σωματικά, όσο και αισθητικά. Όταν μιλάμε για τυμπανισμό, αναφερόμαστε στον εγκλωβισμό αερίων στο στομάχι ή στο έντερο που προκαλούν την αίσθηση διόγκωσης στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, ενώ ο μετεωρισμός αποτελεί την προσπάθεια του οργανισμού να τα αποβάλλει.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο προκαλεί έντονη δυσφορία και εκνευρισμό, ενώ συχνά δημιουργεί και έντονους πόνους. Μην αφήνετε, όμως, να σας πάρει τον αέρα και να σου επιβληθεί. Υπάρχουν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισής του.

Σπιτικό ρόφημα με μαγειρική σόδα και λεμόνι για τον τυμπανισμό

Υλικά:

  • Χυμός ενός λεμονιού,
  • 1/2 κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα,
  • 1/2 φλιτζάνι νερό (100 ml).

Προετοιμασία:

  • Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και πιείτε το μείγμα αμέσως.

Πώς καταναλώνονται:

  • Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα ένα αφρώδες ρόφημα συνδυάζοντας τα παρακάτω υλικά.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share