Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Ήπιε μαγειρική σόδα με χυμό λεμονιού και είδε ότι... - Θα "σωθείτε"

Δοκιμάστε το!

1 Αυγούστου 2020 07:11
Ήπιε μαγειρική σόδα με χυμό λεμονιού και είδε ότι... - Θα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Σηκώνεστε το πρωί και νιώθετε πρησμένοι; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε για να ηρεμήσετε, είναι να πιείτε μαγειρική σόδα μαζί με χυμό λεμονιού. Το Athensmagazine.gr μετά το απόλυτα μυστικά που σας αποκάλυψε με μαγειρική σόδα -διαβάστε εδώ αναλυτικά-, θα σας παρουσιάσει και το απόλυτο κόλπο για το φούσκωμα.

Το φαινόμενο του τυμπανισμού εκδηλώνεται σε άνδρες και, σε μεγαλύτερο ποσοστό, σε γυναίκες και τις επηρεάζει περισσότερο τόσο σωματικά, όσο και αισθητικά. Όταν μιλάμε για τυμπανισμό, αναφερόμαστε στον εγκλωβισμό αερίων στο στομάχι ή στο έντερο που προκαλούν την αίσθηση διόγκωσης στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, ενώ ο μετεωρισμός αποτελεί την προσπάθεια του οργανισμού να τα αποβάλλει.

μαγειρική σόδα χρήσεις

Ο συνδυασμός αυτών των δύο προκαλεί έντονη δυσφορία και εκνευρισμό, ενώ συχνά δημιουργεί και έντονους πόνους. Μην αφήνετε, όμως, να σας πάρει τον αέρα και να σου επιβληθεί. Υπάρχουν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισής του.

Σπιτικό ρόφημα με μαγειρική σόδα και λεμόνι για τον τυμπανισμό

Υλικά:

  • Χυμός ενός λεμονιού,
  • 1/2 κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα,
  • 1/2 φλιτζάνι νερό (100 ml).

Προετοιμασία:

  • Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και πιείτε το μείγμα αμέσως.

Πώς καταναλώνονται:

  • Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα ένα αφρώδες ρόφημα συνδυάζοντας τα παρακάτω υλικά.

Το κόλπο με τη μαγειρική σόδα και το σαμπουάν που θα κάνει τις βούρτσες σας σαν καινούριες

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η τριχόπτωση βρίσκεται στο ζενίθ της και όλοι ταλαιπωρούμαστε από τις τρίχες που υπάρχουν παντού και κυρίως πάνω στις χτένες και τις βούρτσες μας. Ακόμη και αυτά τα απλά καθημερινά αντικείμενα θέλουν όμως μερικές φορές καθάρισμα ακόμη κι αν θεωρούμε πως δεν το έχουν ανάγκη.

Τα προϊόντα που βάζουμε στα μαλλιά μας κολλάνε απευθείας πάνω στη βούρτσα μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βακτήρια τα οποία θα μεταφερθούν στα μαλλιά μας με το πρώτο χτένισμα και σε συνδυασμό με τις τρίχες που έχουν συλλεχθεί το αποτέλεσμα θα είναι δραματικό.

Το Athensmagazine.gr σου έχει τη λύση και δεν είναι άλλη από τη θαυματουργή μαγειρική σόδα που για ακόμη μια φορά θα σου λύσει το πρόβλημα σου. Αυτό δεν είναι το μόνο tip καθαριότητας που θα έχεις για σύμμαχό σου τη σόδα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα στις ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας σας.

σόδα βούρτσες

Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλό είναι. Αφού αφαιρέσετε τις τρίχες από τις βούρτσες και τις χτένες, μπορείτε να τις βουτήξετε σε ένα μείγμα σόδας μαγειρικής, σαμπουάν και νερού. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό αφού τις αφήσετε να μουλιάσουν για 30-60 λεπτά. Οι βούρτσες σας θα είναι σαν καινούριες!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share