Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν τοποθετήσετε ένα παγάκι μια φορά την ημέρα για ένα μήνα σε αυτό το σημείο θα...Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα

Δεν πάει το μυαλό σας

24 Ιουλίου 2020 14:46
Αν τοποθετήσετε ένα παγάκι μια φορά την ημέρα για ένα μήνα σε αυτό το σημείο θα...Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα

Βάλτε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο μια φορά την ημέρα, και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα που έχει στο σώμα. Τόσο η αρχαία όσο και η σύγχρονη ιατρική περιλαμβάνει την ενεργοποίηση ορισμένων σωματικών μηχανισμών με στόχο την αυτοθεραπεία και την φυσική βελτίωση.

Τα χάπια και τα λέιζερ του σήμερα είναι η σύγχρονη εκδοχή των κρυστάλλων και τα γιατροσόφια του χθες. Όλα αυτά τα είδη των πρακτικών, θεραπειών και φαρμάκων θέλουν να δώσουν την ελπίδα της βελτίωσης της υγείας μας προς το καλύτερο.

Από την αρχή της ανθρωπότητας, έχουν υπάρξει άνθρωποι που ασχολούνται με την επιδίωξη της ανακάλυψης θαυματουργών θεραπειών για την αντιγήρανση. Οι κρέμες, οι λοσιόν, τα τονωτικά, οι δίαιτες και οι θεραπείες είναι η απόδειξη για το ότι οι άνθρωπο κυνηγούν την αντιγήρανση και τη μακροζωία, αλλά αυτού του είδους τα σκευάσματα σπάνια δίνουν αυτό που υπόσχονται.

Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας και τα χρήματα σας στα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά, δοκιμάστε την θεραπεία με τον πάγο. Είναι μια εύκολη, φυσική και οικονομικά προσιτή λύση για τη βελτιστοποίηση της υγείας και την ευημερία σας.

Δείτε πώς να το κάνετε:

Το πρωί μόλις ξυπνήσετε, πάρτε ένα παγάκι και μια πετσέτα. Βρείτε μια άνετη θέση και χαλαρώσετε. Τοποθετήστε την πετσέτα στον λαιμό σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το παγάκι στο πίσω μέρος του λαιμού σας στη βάση του κρανίου σας. Αφήστε το παγάκι εκεί να λιώσει αργά για τουλάχιστον 20 λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την πετσέτα για να καθαρίσετε το νερό. Η θεραπεία πάγου λειτουργεί καλύτερα όταν γίνεται κάθε μέρα το πρωί με άδειο στομάχι και πάλι το βράδυ λίγο πριν πάτε για ύπνο. Ακόμα ο πάγος έχει τρομερά οφέλη και για το δέρμα, και αν το τρίψετε στο πρόσωπο σας θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

Αυτή η εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Προέρχεται από την αρχαία κινεζική ιατρική και σχετίζεται στενά με τον βελονισμό. Το σημείο ακριβώς εκεί που περιστρέφεται το κεφάλι και συναντάται με το λαιμό, στη βάση του κρανίου, είναι γνωστό ως το σημείο Feng Fu. Όταν εφαρμόζεται πάγος στο σημείο αυτό έχει ενεργητική επίδραση για ολόκληρο το σώμα. Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται νεότεροι και πιο ανανεωμένοι.

Τα οφέλη είναι:

  • Βελτιωμένη διάθεση
  • Καλύτερος ύπνος
  • Απαλλαγή από το κοινό κρυολόγημα
  • Μείωση των προβλημάτων του θυρεοειδούς
  • Ανακούφιση από τον πονοκέφαλο και την ημικρανία
  • Ανακούφιση από τον πονόδοντο
  • Μειωμένος κίνδυνος καρδιαγγειακών ασθενειών
  • Τελικά, ένα απλό παγάκι μπορεί να σας δώσει ώθηση ενέργειας και να σας βοηθήσει να μείνετε υγιείς.
  • Δοκιμάστε το για ένα μήνα και δείτε τη διαφορά στη ζωή σας.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share