Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

27χρονη έκανε δίαιτα πίνοντας 4 λίτρα νερό την ημέρα για ένα χρόνο - Δείτε πως έγινε...

Τρομερή αλλαγή

18 Ιουλίου 2020 15:50
27χρονη έκανε δίαιτα πίνοντας 4 λίτρα νερό την ημέρα για ένα χρόνο - Δείτε πως έγινε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δασκάλα είδε το βάρος της να αυξάνεται όταν ερωτεύτηκε, αποφάσισε να κάνει δίαιτα για να χάσει τα περιττά κιλά. Δείτε πώς έγινε όταν άρχισε να πίνει 4 λίτρα νερό την ημέρα.

Η 27χρονη Αλίσσα Λασκ από την πόλη Hattiesburg του Μισσισσιπή των ΗΠΑ έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά, όταν γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο Κάρτε Λασκ, καθώς μαζί έτρωγαν συχνά σε fast food εστιατόρια. Ακόμα μια ιστορία που δίνει δύναμη, μετά και από αυτή μιας υπέρβαρης, που κατάφερε να χάσει 180 κιλά!

Ο έρωτας είχε αντίκτυπο στο βάρος της και σύντομα τα ρούχα της δε της έκαναν και η αγορά μεγαλύτερων μεγεθών έγινε «μια τραυματική εμπειρία». Η ίδια εξηγεί: «Πήρα 20 κιλά μέσα σε ένα χρόνο, έτρωγα συνέχεια πρόχειρο φαγητό και δεν γυμναζόμουν σχεδόν καθόλου.»

«Θυμάμαι να πηγαίνω για ψώνια και να θέλω να κλάψω επειδή ένιωθα τόσο δυστυχισμένη με τον εαυτό μου και τότε πήρα την απόφαση να αναλάβω δράση. Έτσι ξεκίνησα το περπάτημα και άρχισα να προσέχω τι τρώω.»

Η Λασκ άρχισε να πίνει περισσότερο νερό και αύξησε την πρόσληψη νερού στο διπλάσιο, έπειτα από συμβουλή του γιατρού της, σε πάνω από 4 λίτρα την ημέρα.

Επίσης παρακολουθούσε τι έτρωγε και άρχισε να γυμνάζεται 6 φορές την εβδομάδα. Τα κιλά άρχισαν να εξαφανίζονται και ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου όταν έχασε 10 κιλά.

«Αρραβωνιαστήκαμε σύντομα όταν έχασα 10 κιλά και ο επερχόμενος γάμος μου έδωσε το κίνητρο να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο και να χάσω άλλα 5 κιλά πριν το γάμο μου. Άρχισα να γυμνάζομαι σε γυμναστήριο. Άλλαξα εντελώς τον τρόπο ζωής μου για να χάσω τα περιττά κιλά. Ξεκίνησα υγιεινές συνήθειες όπως το να πίνω σχεδόν 4 λίτρα νερό την ημέρα και δεσμεύτηκα να γυμνάζομαι 5-6 φορές την εβδομάδα.»

Τώρα έχοντας φτάσει τα 65 κιλά, η Λασκ αναφέρει ότι το πιο δύσκολο ήταν να χειριστεί τις κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά τελικά πήρε την απόφαση να διαλέξει ανάμεσα στο πειρασμό και το τελικό στόχο.

«Το πιο δύσκολο μέρος της προσπάθειάς μου ήταν να συνδυάσω την καθημερινότητα με τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Μερικές φορές, οι άλλοι δεν καταλάβαιναν γιατί δε μπορώ να συμμετέχω σε συγκεκριμένα γεγονότα, όπως ένα τραπέζι, επειδή δεν ήθελα να νιώσω στον πειρασμό να φάω φαγητό.»

«Πρέπει απλά να αποφασίσεις, τι είναι πιο σημαντικό, οι λιγούρες και οι πειρασμοί ή οι στόχοι σου;» Η Λασκ αναφέρει ότι τώρα νιώθει «υπέροχα», προσθέτοντας: «Ο κόσμος σοκάρεται όταν με βλέπει και συνειδητοποιούν τη πρόοδο που έχω κάνει. Συχνά μου ζητάνε συμβουλές για απώλεια βάρους και για fitness και μου αρέσει αυτό. Η καλύτερή μου συμβουλή για αρχάριους είναι να κάνουν αρχικά μικρές αλλαγές, να πίνουν αρκετό νερό, να παρακολουθούν τη θερμιδική αξία και να γυμνάζονται 3-4 φορές την εβδομάδα.»

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share