Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όταν ήταν 15 χρονών η φούσκα στην πατούσα της όλο και μεγάλωνε - Μόλις την εξέτασαν γιατροί..."πάγωσαν"

Δεν το πίστευαν οι γιατροί

18 Ιουλίου 2020 15:06
Όταν ήταν 15 χρονών η φούσκα στην πατούσα της όλο και μεγάλωνε - Μόλις την εξέτασαν γιατροί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μία γυναίκα παρατήρησε μια φούσκα στο πόδι της, προσπάθησε να το αγνοήσει. Όταν δεν σταμάτησε να μεγαλώνει, τότε πήγε να το εξετάσει γιατρός.

Άρχισε να βγαίνει όταν ήταν 15 και η Τσέριλ Μουράι δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι γι’αυτό. Καθώς όμως μεγάλωνε, μεγάλωνε και ο όγκος μέχρι που είχε το μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Φανταστείτε ότι έπρεπε να βάζει μία μπάλα του γκολφ μέσα στο παπούτσι της – αδύνατο. Το 2014, τελικά η Τσέριλ είχε σχέση με ένα παιδί, τον Ντέιβιντ, ο οποίος την ρώτησε για το πόδι της. Είπε ψέματα για το τι ήταν και εκείνος το κατάλαβε. Έτσι, την έπεισε να πάει να το κοιτάξει σε έναν γιατρό.

Όταν το έκανε, πήρε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. Αφού είχε αγνοήσει τον όγκο για πάνω από μία δεκαετία, έφυγε από το γραφείο του με ένα πόδι λιγότερο…Το ίδιο συνέβη και σε έναν άνδρα, που τελικά ακρωτηριάστηκε μετά από ένα τσίμπημα σαν κουνουπιού, ενώ έκανε δουλειές στον κήπο.

Οι γιατροί πήραν την περίπτωσή της στα σοβαρά. Έκαναν πολλές εξετάσεις και βρήκαν το πρόβλημα. Η Τσέριλ είχε μία σπάνια μορφή καρκίνου που λέγεται σάρκωμα.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή των κακών νέων. Ο γιατρός της είπε πως ο καρκίνος της είχε προχωρήσει τόσο πολύ που θα έπρεπε να ακρωτηριάσει το πόδι της. Ο Ντέιβιντ την στήριζε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της. Λίγο πριν την εγχείρηση, της έκανε και πρόταση γάμου – ήθελε να της δείξει πως την αγαπούσε και πως θα ήταν εκεί για εκείνη – ότι και να γινόταν.

‘Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνον. Ήξερα πως θα έχτιζα τη ζωή μου μαζί του και αυτό μου έδινε πολύ δύναμη.’ Μετά την επέμβαση, η Μουράι έφυγε με καροτσάκι. Αλλά δεν ήθελε να περιμένει ή να είναι άλλο πια θύμα. Ξεκίνησε αμέσως φυσιοθεραπείες και βρήκε και προσθετικό μέλος.

Παρόλο τις δυσκολίες, κατάφερε να παραμείνει αισιόδοξη. ‘Δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν. Μπορώ μόνο να συνεχίσω προς το μέλλον.’ Ηθικό δίδαγμα: Να προσέχετε τι σας λέει το σώμα σας και να μην αγνοείτε παράξενους όγκους.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share