Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αρχαίο φάρμακο με αυγό από τους Σαμουράι: Μεγαλώστε γερά κόκαλα και ενισχύστε τον οργανισμό σας!

Το γνωρίζατε;

18 Ιουλίου 2020 12:22
Αρχαίο φάρμακο με αυγό από τους Σαμουράι: Μεγαλώστε γερά κόκαλα και ενισχύστε τον οργανισμό σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε προβλήματα με τα οστά σας ή κουράζεστε εύκολα; Αυτό το αρχαίο γιατρικό με αυγό από την Ιαπωνία και τους Σαμουράι υπόσχεται να βάλει ένα τέλος.

  • 1. Πλένουμε ένα αυγό και το βάζουμε σε ένα ποτήρι 150 ml μηλίτη.
  • 2. Το αφήνουμε για επτά ημέρες.
  • 3. Σε αυτό το διάστημα το τσόφλι του αυγού θα λιώσει και μόνο η λεπτή μεμβράνη που συγκρατεί τον κρόκο και το ασπράδι θα μείνει.
  • 4. Ξεφλουδίζουμε την μεμβράνη και βάζουμε τον κρόκο και το ασπράδι στο ξύδι, ανακατεύουμε καλά.

Καταναλώνουμε 10 ml από αυτό το μείγμα τρεις φορές την ημέρα, διαλυμένο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Αυτό το ιάσιμο τονωτικό είναι σπουδαίο για την υγεία και τα οστά μας και μας επιτρέπει να είμαστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια. Μάλιστα το αυγό, και συγκεκριμένα το τσόφλι του, μπορεί να σας σώσει από προβλήματα στα δόντια.

Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός μας μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις χρήσιμες βιταμίνες και πρωτεΐνες, καθώς και το ασβέστιο από το αυγό.

Μεγάλος κίνδυνος- Για αυτό τα αυγά πρέπει να μαγειρεύονται μέχρι το ασπράδι και ο κρόκος να στερεοποιηθούν

Ένα αυγό μελάτο σε ένα ποτήρι μαζί με ψωμί εύκολα βγαίνει πρώτο στις προτιμήσεις. Ποιος όμως είναι ο κίνδυνος για την υγεία;

Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση το αυγό να περιέχει το βακτήριο της σαλμονέλας, το οποίο είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τον οργανισμό. Για την αποφυγή μόλυνσης από σαλμονέλα, οι ειδικοί επισημαίνουν πως τα βραστά αυγά πρέπει να μαγειρεύονται μέχρι το ασπράδι και ο κρόκος να στερεοποιηθούν πλήρως. Εδώ θα δείτε τους σωστούς χρόνους για να μαγειρέψετε το αυγό σας, ανάλογα με το πως το επιθυμείτε.

Όσο για τα φαγητά που περιέχουν αυγό σε άλλη μορφή, πρέπει να μαγειρεύονται τουλάχιστον στους 70°C. Οι λάτρεις των μελάτων αυγών ή αυτοί που προτιμούν μερικά ωμά για το φαγητό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ήδη παστεριωμένα αυγά, τα οποία έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία και δεν είναι επίφοβα.

Βάζει στο τηγάνι αλουμινόχαρτο και ρίχνει αυγά - Ο λόγος είναι τρομερός

Το αλουμινόχαρτο έχει αποδειχτεί σωτήριο σε άπειρα θέματα και καθημερινά μαθαίνουμε και μια νέα χρήση του που μας εκπλήσσει -δείτε εδώ τι σας παρουσιάσαμε χθες-. Σήμερα, το Athensmagazine.gr θα σου δείξει πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί στην κουζίνα αλλά όχι με τον τρόπο που γνωρίζαμε έως τώρα.

Για μια νοικοκυρά το πλύσιμο των πιάτων είναι βασανιστικό αλλά ακόμη χειρότερο είναι το πλύσιμο των ταψιών και των τηγανιών κι αυτό γιατί το λίπος από το τηγάνισμα ή το ψήσιμο μένει στον πάτο του σκεύους και παίρνει ώρες ατελείωτες με τρίψιμο για να απομακρυνθεί.

Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Η γυναίκα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βρήκε τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο για να λύσει το πρόβλημά της. Στρώνει, λοιπόν, τον πάτο ενός τηγανιού με αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια τηγανίζει κανονικά τα αυγά της. Αφού το γεύμα της είναι έτοιμο παίρνει απλά το αλουμινόχαρτο και το πετάει και με αυτόν τον τρόπο το τηγάνι της παραμένει πεντακάθαρο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη "μυστικές" χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share