Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Κύτταρα καρκίνου πεθαίνουν σε 42 μέρες: Αυστριακός γιατρός λέει ότι έσωσε 45.000 ανθρώπους με αυτό

Τι υποστηρίζει;

14 Ιουλίου 2020 17:20
Κύτταρα καρκίνου πεθαίνουν σε 42 μέρες: Αυστριακός γιατρός λέει ότι έσωσε 45.000 ανθρώπους με αυτό
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Έκανε ένα ειδικό χυμό που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, παρέχει το σώμα σας με ενέργεια να καθαρίσει το αίμα σας και το πιο σημαντικό, βοηθά την εμφάνιση και καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει βοηθήσει πάνω από 45.000 άτομα που υπέφεραν από καρκίνο και άλλες ανίατες ασθένειες με αυτή τη μέθοδο.Ο Brojs είναι βέβαιος ότι οι πρωτεΐνες είναι αυτό που τροφοδοτούν τα καρκινικά κύτταρα και εμείς πρέπει να τις εξαλείψουμε. Υπάρχουν λοιπόν τρόφιμα που ενισχύουν τον οργανισμό, αλλά και αυτά που τροφοδοτούν τα καρκινικά κύτταρα.

Ως εκ τούτου, ανέπτυξε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής για μια περίοδο 42 ημερών, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να πίνουν μόνο τσάι και ειδικό χυμό λαχανικών, των οποίων κύριο συστατικό είναι τα παντζάρια. Κατά τη διάρκεια αυτών των 42 ημερών, τα καρκινικά κύτταρα λιμοκτονούν και πεθαίνουν, ενώ η υγεία ολόκληρου του σώματος βελτιώνεται.

Ο χυμός του dr. Rudolf γίνεται μόνο από οικολογικά καλλιεργημένα λαχανικά. Αυτός ο χυμός μπορεί να γίνει στο σπίτι και περιλαμβάνει:

  • καρότα (20%),
  • παντζάρι (55%),
  • σελινόριζα (20%),
  • πατάτες (3%)
  • ραπανάκια (2%).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεψετε καλά. Αυτό είναι όλο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να υπερβάλλουμε με το χυμό, αλλά θα πρέπει να πάρετε όσο χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Τα παντζάρια είναι ένα παραδοσιακό φάρμακο του ανοσοποιητικού και γνωστή θεραπεία για τη λευχαιμία. Αυτά τα λαχανικά περιέχουν βεταϊνη αμινοξέων, τα οποία έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Η θεραπεία του παντζαριού, η οποία περιλαμβάνει ημερήσια πρόσληψη του χυμού τεύτλων ή τριμμένα ωμά παντζάρια, έχει αποδεδειγμένη θετική επίδραση στην λευχαιμία και πολλούς άλλους τύπους καρκίνου.

Παντζάρια συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες, επειδή είναι πλούσια σε φολικό οξύ, το οποίο αποτρέπει πολλές ασθένειες των νεογνών. Είναι ενισχυτικά για την λειτουργία του ήπατος και της χοληδόχου κύστης, την πρόληψη της δυσκοιλιότητας. Επίσης βοηθούν με τα προβλήματα των οστών, της δυσεντερίας, πονοκεφάλους, τους πονόδοντους, προβλήματα του δέρματος και τους πόνους.

Είναι αλήθεια ότι αυτό το φαρμακευτικό φυτό θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της κάθε δίαιτας και η λήψη του απο εμάς πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα στη διατροφή μας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share