Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε λεμόνι και έριξε πάνω μέλι - Το απόλυτο μυστικό της γιαγιάς

Με αυτό το μυστικό έβαλε τέλος στον εφιάλτη

12 Ιουλίου 2020 07:20
Πήρε λεμόνι και έριξε πάνω μέλι - Το απόλυτο μυστικό της γιαγιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα γίνει αν ρίξετε μέλι πάνω σε ένα λεμόνι; Το Athensmagazine.gr, μετά το κόλπο που σας παρουσίασε χθες, είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας ένα ακόμα μυστικό ομορφιάς.

Πως θα το χρησιμοποιήσετε:

Τρίψτε το λεμόνι στο πρόσωπό σας, τονίζοντας τις επιρρεπείς περιοχές όπως είναι η μύτη, το πηγούνι, κλπ.

Αφήστε το λεμόνι και το μέλι στο πρόσωπό σας για 5 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Θα δείτε τα αποτελέσματα σύντομα.

Επιπλέον, ο χυμός του λεμονιού θα εξασθενίσει και άλλα σημάδια όπως είναι οι κηλίδες, πανάδες κτλ στο πρόσωπο και το μέλι θα το ενυδατώσει.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνταγή αρκετά συχνά, έως μέρα παρά μέρα μέχρι να δείτε σημαντική διαφορά. Αν το δέρμα σας κοκκινίσει πολύ γρήγορα, τότε σταματήστε τη χρήση της συνταγής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λάιμ αν δεν έχετε λεμόνι. Προτιμήστε βιολογικά λεμόνια και μέλι. Όπως και να ‘χει η συνταγή δεν είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Αν δεν δείτε διαφορά μέσα σε 2 ή τρεις εφαρμογές, τότε πιθανότατα δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

Έτριψε με μια φλούδα λεμονιού τα γόνατα και τους αγκώνες της και απαλλάχτηκε από κάτι που την ταλαιπωρούσε όλη της τη ζωή

Η δυσχρωμία στα γόνατα και τους αγκώνες και το επιφανειακά πιο σκούρο δέρμα είναι ένα συχνό φαινόμενο που κυρίως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ή απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες μιας και εκείνες έχουν πιο εκτεθειμένα τα άκρα τους. Αντί λοιπόν να ξοδεύετε ένα σωρό λεφτά σε ειδικά scurb και κρέμες δεν θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσατε να βρείτε μια φυσική λύση; Σας τη βρήκαμε εμείς λοιπόν!

Έχουμε πει αρκετές φορές πως το λεμόνι είναι ένα υλικό που κάνει θαύματα στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι μπορείτε να φτιάξετε με λεμόνι, γιαούρτι και γάλα για ένα υπέρλαμπρο πρόσωπο.

Αν έχετε πολύ σκασμένους αγκώνες ή πολύ σκασμένες φτέρνες ή τα δυσχρωμίες ή "άγριο" δέρμα στα γόνατα, για παράδειγμα, συνιστούμε να τρίψετε αυτά τα σημεία με μια λεμονόφλουδα πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λεμονόφλουδα ως φυσικό απολεπιστικό.

Υλικά:

  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (100 γραμμάρια)
  • 1 λεμονόφλουδα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (48 γραμμάρια)

Προετοιμασία:

  • Τρίψτε τη λεμονόφλουδα και αναμείξτε τη με τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
  • Απλώστε το μείγμα στο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.
  • Αφήστε το να δράσει για δέκα λεπτά και ξεπλυθείτε με ζεστό ή καυτό νερό.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share