Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φονικά νύχια - Η νέα τάση που σαρώνει στο διαδίκτυο

Θα ανατριχιάσετε!

7 Ιουλίου 2020 09:30
Φονικά νύχια - Η νέα τάση που σαρώνει στο διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς έχετε διαβάσει για τα φονικά νύχια που είναι η νέα τάση στο διαδίκτυο; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει παρακάτω τι ακριβώς είναι αυτά, όπως έκανε και χθες με το διαφορετικό καθάρισμα των νυχιών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τάση, η οποία έγινε γνωστή από μια μανικιουρίστ. Το περίεργο σε αυτά τα νύχια είναι το υλικό.

Ο λόγος για την μανικιουρίστ Nicole Casti από την Μελβούρνη, η οποία έχει πάνω από 100.000 ακόλουθους στο Instagram. Το μοναδικό στιλ νυχιών της την έχει κάνει διάσημη. Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ένα συγκεκριμένο "υλικό" που χρησιμοποιεί. Η Casti κολλάει νεκρά σώματα ζώων ή εντόμων στα νύχια των πελατισσών της. Είπε ότι εμπνεύστηκε από τα νύχια μιας Μεξικανής, ο οποία είχε χρησιμοποιήσει ένα σκορπιό.

"Πάντα με συνάρπαζε η ταρίχευση", είπε. "Βλέπω μια ομορφιά στον θάνατο". Η Casti απολυμαίνει το νεκρό σώμα του ζώου, μετά το τοποθετεί πάνω στο νύχι και το καλύπτει με ημιμόνιμο μανό. Αυτό στερεώνει το ζώο στο νύχι και αποτρέπει την αποσύνθεση του.

Έχει χρησιμοποιήσει διάφορα ζώα και είδη ζώων, ανάμεσα τους πασχαλίτσες, φτερά πεταλούδων, ιππόκαμπους, ακόμη και δέρμα φιδιού. Για να κάνει τα νύχια πιο εντυπωσιακά, τα διακοσμεί με στρας ή γκλίτερ.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το ινστιτούτο της, Deadly Nails, τα πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, έχει δεχτεί και αρνητικές αντιδράσεις. Κάποιος της έστειλε το παρακάτω μήνυμα, το οποίο δημοσίευσε στο Instagram μαζί με την απάντηση της:

"Αυτό είναι πραγματικά απάνθρωπο. Δεν τις “σπρώχνεις” σε αυτό, αλλά βοηθώντας τις προωθείς τον θάνατο ζώων και την λανθασμένη χρήση των πτωμάτων τους. Αν κάποιος σου έφερνε μέρος ενός ανθρώπινου σώματος για να το βάλεις στα νύχια, θα το έκανες;

Πού θέτεις τα όρια; Ελπίζω τα 15 λεπτά δημοσιότητας σου να αξίζουν την ζωή αυτών των πλασμάτων που εκμεταλλεύτηκες. Είμαστε όλοι ζωντανοί οργανισμοί και μας αξίζει σεβασμός. Το κάρμα παρακολουθεί."

Στην λεζάντα της δημοσίευσης απάντησε: "Φτιάχνω νύχια εδώ και χρόνια και δεν είχε ποτέ να κάνει με τα 15 λεπτά δημοσιότητας για μένα. Αν οι πελάτισσες μου είναι χαρούμενες, αυτό μετράει.

Και για να ξέρεις, μου έχουν ζητήσει στο παρελθόν να χρησιμοποιήσω τις στάχτες κατοικίδιου ή ανθρώπου (αλλά δεν είχα την ευκαιρία), συμφωνώ ότι είμαστε όλοι ζωντανοί οργανισμοί και είμαι σίγουρη ότι θα χρειαζόμουν πτυχίο ιατρικής πριν μπορέσω να αγγίξω ανθρώπινο όργανο".

Πέρα από την διαμάχη για τα έργα της, δείχνει να έχει πολλές πελάτισσες. Ποια είναι η γνώμη σας γι’αυτά τα "θανατηφόρα" νύχια;

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share