Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκοψε φέτες πατάτας και τις έβαλε στο πρόσωπό της - Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά...

Απίθανα αποτελέσματα

5 Ιουλίου 2020 12:11
Έκοψε φέτες πατάτας και τις έβαλε στο πρόσωπό της - Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι πατάτες δεν είναι μόνο καλή πηγή αμύλου, αλλά μπορούν επίσης να αποτρέψουν μια σειρά από δερματικά προβλήματα όπως το μέλασμα, τους μαύρους κύκλους, την υπέρχρωση και τον αποχρωματισμό.

Δοκιμάστε αυτές τις αποτελεσματικές θεραπείες με πατάτα και δείτε μόνοι σας τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Μπορούν να φωτίσουν αισθητά την επιδερμίδα σας με συνεχή εφαρμογή. Ενώ, αν βάζετε τις πατάτες στο ψυγείο, μην το ξανακάνετε ποτέ!

Μέθοδος 1

  • Κόψτε μία πατάτα σε χοντρές φέτες.
  • Βάλτε λίγες σταγόνες νερού πάνω σε κάθε κομμάτι και στη συνέχεια τρίψτε απευθείας το δέρμα σας, όπου εντοπίζετε πρόβλημα.
  • Συνεχίστε να το κάνετε για 8-10 λεπτά και αφήστε τις φέτες πατάτας για λίγη ώρα πάνω στο πρόσωπό σας.
  • Πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία 3-4 φορές τη μέρα για τουλάχιστον 1 μήνα.

Μέθοδος 2

  • Περάστε από τον τρίφτη μια πατάτα και στύψτε τον χυμό της.
  • Προσθέστε ίση ποσότητα χυμού λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
  • Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στις προβληματικές περιοχές.
  • Αφήστε το να δράσει για 20-30 λεπτά.
  • Πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία 2 φορές καθημερινά για 1 μήνα.

40χρονος έχασε 50 κιλά μέσα σε ένα χρόνο τρώγοντας μόνο πατάτες - Αδιανόητη δίαιτα

Ένας άνδρας κατάφερε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά μόνο με πατάτες. Η δίαιτα που ακολούθησε είναι αδιανόητη, αλλά το αποτέλεσμα τον αποζημίωσε.

Αυτός ο άντρας δηλώνει ότι έτρωγε για ένα χρόνο μόνο πατάτες και έχασε 50 κιλά ως αποτέλεσμα, ενώ αυτή εδώ η 34χρονη έκοψε αυτές τις τροφές και έχασε 70 κιλά. Ο Άντριου Φίντερς Τέιλορ το 2016 πήρε την απόφαση να τρώει αποκλειστικά πατάτες για ένα ολόκληρο έτος.

Ο Άντριου είχε δηλώσει ότι θα έτρωγε καθημερινά 3 κιλά πατάτες, τόσο γλυκοπατάτες και τις συνήθεις πατάτες, για να λαμβάνει τον απαραίτητο σίδηρο και βιταμίνες και δε θα χρησιμοποιούσε καθόλου λάδι στο μαγείρεμα.

Το 99% των θερμίδων προερχόταν από τις πατάτες και το 1% προερχόταν από μυρωδικά και σος με χαμηλά λιπαρά. Όταν ο Άντριου ανακοίνωσε το σχέδιό του, οι διατροφολόγοι τον προειδοποίησαν ότι τρώγοντας αποκλειστικά πατάτες για ένα χρόνο, δε θα λάμβανε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία που χρειαζόταν ο οργανισμός του.

«Πιθανόν θα έχει έλλειψη σιδήρου, που θα του προκαλέσει κόπωση και αναιμία και μη καταναλώνοντας αρκετό ασβέστιο θα έχει αντίκτυπο στην υγεία των οστών του. Επίσης θα έχει αντίκτυπο στη κοινωνική του ζωή, μιας και είναι πολύ περιοριστική δίαιτα. Μπορεί να πάθει διατροφική διαταραχή εντέλει.»

Ένα χρόνο μετά, ο Άντριου όχι μόνο επιβίωσε από την αποκλειστική διατροφή του με πατάτες, αλλά έχασε 50 κιλά, κάνοντας μόνο ποδηλασία για 1 ώρα καθημερινά.

«Τρώγοντας μόνο πατάτες βελτίωσε τη ζωή μου σε πολλούς τρόπους που δεν φανταζόμουν.»

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share