Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βούτηξε σε ελαιόλαδο ένα κομμάτι βαμβάκι και το έτριψε στα χείλη της - Σώθηκε από το μαρτύριο του καλοκαιριού

Δοκιμάστε το!

30 Ιουνίου 2020 08:50
Βούτηξε σε ελαιόλαδο ένα κομμάτι βαμβάκι και το έτριψε στα χείλη της - Σώθηκε από το μαρτύριο του καλοκαιριού

Τα χείλη μας το καλοκαίρι σκάνε, ταλαιπωρούνται, αφυδατώνονται. Δεν μπορούμε να είμαστε με ένα λιποζάν στο χέρι, δεν μας το επιτρέπουν όλες οι περιστάσεις. Η θεραπεία για βελούδινα χείλη και υγιή είναι το ελαιόλαδο. Το αποτέλεσμά του θα σας εκπλήξει για το πόσο θαυματουργό είναι και πόσο εύκολη θα κάνει την ζωή σας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που το ελαιόλαδο αποδεικνύεται θαυματουργό σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ελαιόλαδο στα μαλλιά σας πριν βουτήξετε στην πισίνα.

Προτιμήστε παρθένο ελαιόλαδο αφού δεν έχει προσμίξεις και αποτελείται από φυσικά συστατικά και περιέχει βιταμίνες Α και Ε που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και σας προστατεύει από τον ήλιο και την ρύπανση.

Ανά δύο μέρες αν χρησιμοποιείτε λίγο ελαιόλαδο στα χείλη, όταν θα γυρίσετε το βράδυ από την δουλειά και κοιμηθείτε με αυτό… την επόμενη μέρα κιόλας θα δείτε την διαφορά και θα νιώσετε τα χείλη σας όπως δεν τα έχετε ξανανιώσει.

Με ένα βηματάκι μόνο έχουμε τα χείλη που επιθυμούμε και βέβαια διώχνουμε την εξάρτηση του λιποζάν κάθε τρεις και λίγο που είναι και αντιαισθητικό όταν το χρησιμοποιούμε σε κάποιους συγκεκριμένους χώρους.

Τώρα βάλτε τέλος στα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη και αποκτήστε τα βελούδινα και μεταξένια που πάντα ονειρευόσασταν και επιθυμούσατε!

Ανακάτεψε ελαιόλαδο με πορτοκάλι και έτριψε τα μάτια της πριν τον ύπνο - Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας είναι ενοχλητικοί και ανεπιθύμητοι. Γνωρίζετε ότι δημιουργούνται από την κούραση, την έλλειψη ύπνου, την κακή διατροφή και τις άπειρες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Ναι το ξέρουμε ότι τους καλύπτετε με το αγαπημένο σας κονσίλερ αλλά δεν εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.

Εμείς βρήκαμε τον πιο έξυπνο και γρήγορο τρόπο. Και θα χρειαστείτε δύο μόνο υλικά που σίγουρα υπάρχουν στην κουζίνα σας: Ελαιόλαδο και ένα πορτοκάλι. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που το ελαιόλαδο αποδεικνύεται θαυματουργό, δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε στην μπανιέρα σας ελαιόλαδο και φασκόμηλο.

Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας λάδι. Στη συνέχεια προσθέτετε το χυμό από μισό πορτοκάλι και ανακατεύετε καλά. Βάλτε ένα βαμβάκι στο μείγμα και στη συνέχεια ταμπονάρετε στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Επαναλαμβάνετε καθημερινά κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, πιστέψτε μας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share