Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

37χρονη μητέρα έχασε 70 κιλά αφαιρώντας μόνο 5 τροφές από την καθημερινότητα της

Απίθανο!

29 Ιουνίου 2020 10:31
37χρονη μητέρα έχασε 70 κιλά αφαιρώντας μόνο 5 τροφές από την καθημερινότητα της
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που δείχνει, ότι αν ο άνθρωπος έχει θέληση μπορεί να καταφέρει πολλά. Αναφερόμαστε λοιπόν, σε μία μητέρα, η οποία έχασε 70 ολόκληρα κιλά αφαιρώντας μόνο 5 τροφές από το καθημερινό της πρόγραμμα, σε αντίθεση με μία 30χρονη, η οποία έχασε 45 κιλά τρώγοντας συγκεκριμένες τροφές.

Πάμε να μάθουμε περισσότερα για τη σημερινή ιστορία μας. Πρόκειται για την Κάσεϊ Γκέμελ. Η συγκεκριμένη γυναίκα έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά. Έτσι, αποφάσισε να χάσει το περιττό βάρος, πραγματοποιώντας μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, η 37χρονη μάνα, κατάφερε να αγαπήσει ξανά το σώμα της.

ιστορίες με μητέρες που έχασαν κιλά

Η σωστή διατροφή που ακολούθησε, η συγκεκριμένη μητέρα, τις απέφερε χάσιμο 70 κιλών. Κατεβάζοντας στο κινητό της, την εφαρμογή "5K Runner", είδε αποτελέσματα. Η Κάσεϊ Γκέμελ επεσήμανε "Αυτή η εφαρμογή μου με ”εμψύχωνε”, όταν έκανα γυμναστική και μου υπενθύμιζε, να τρέχω ή να περπατώ".

έτσι έχασε τα περιττά κιλά

"Άλλαξα τη διατροφή μου κόβοντας μαχαίρι συγκεκριμένες τροφές και τίποτε άλλο. Ήταν μια πρόκληση για μένα γιατί στα 33 μου χρόνια ήμουν επιρρεπής σε ατασθαλίες. Το σώμα μου έχει αλλάξει και το μυαλό μου επίσης. Ακόμα ακούω τα παιδιά που με κορόιδευαν στο σχολείο. Βλέπω ακόμα εκείνο το κορίτσι. Δεν είμαι πια εκείνο. Θέλω να συνεχίσω το ταξίδι και να ενθαρρύνω και άλλους να το κάνουν".

Ποιες τροφές έκοψε και έχασε κιλά;

Ποιες είναι οι τροφές που έκοψε;

  • Τυρί
  • Τροφές με λιπαρά
  • Γλυκά
  • Μακαρόνια
  • Ψωμί
  • Από ποτά, έκοψε τα αναψυκτικά

37χρονη μητέρα έκοψε αυτές τις 4 τροφές και έχασε 70 κιλά

Όταν κοιτάς τις φωτογραφίες του πριν και του μετά της Casey Gemmell είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστείς από την μεταμόρφωσή της, όπως και η αντίστοιχη μιας άλλης γυναίκας που άλλαξε μέσα σε 5 λεπτά.

Αυτή η 37χρονη γυναίκα και μητέρα ενός αγοριού πριν την μεγάλη της αλλαγή ζύγιζε 160 κιλά. Σήμερα είναι 92. Και αυτό είναι κάτι που κατέκτησε με επιμονή.

Έχασε συνολικά 68 κιλά και έγινε με έναν σταθερό και φυσιολογικό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από το να αλλάξει τον τρόπο που έτρωγε και να επενδύσει το χρόνο της σε προπόνηση δύναμης.

Η περίπτωση της Casey Gemmell δεν είναι μοναδική, ούτε αποτελεί εξαίρεση. Η γυναίκα αυτή αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τις διατροφικές της συνήθειες για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

Όπως εξήγησε στο προφίλ της στο Instagram, από το πρόγραμμα διατροφής της απέκλεισε 4 συγκεκριμένες τροφές. H 37χρονη μητέρα δεν ακούμπησε ποτέ ξανά το τυρί με πολλά λιπαρά, τα μακαρόνια, το ψωμί και τα αναψυκτικά. «Άλλαξα τη διατροφή μου κόβοντας μαχαίρι συγκεκριμένες τροφές και τίποτε άλλο.

Ήταν μια πρόκληση για μένα γιατί στα 33 μου χρόνια ήμουν επιρρεπής σε ατασθαλίες».

Δίαιτα καλοκαίρι γυναίκα

Σήμερα ζυγίζει 92 κιλά και τονίζει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος. Μάλιστα η αποφασιστικότητά της να χάσει βάρος και να μείνει κυριολεκτικά μισή αποτέλεσε έμπνευση και ελπίδα για πολλές γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν.

Για όλες εκείνες τις μητέρες που αισθάνονται τόσο κουρασμένες και δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους. Δεν έχουν χρόνο να πάνε στο γυμναστήριο, ούτε να μπουν σε ένα πρόγραμμα αυστηρής διατροφής. Εκείνη όμως έχασε σχεδόν 70 ολόκληρα κιλά με την στήριξη του συζύγου της, όπως τονίζει. «Η κάθε μέρα έχει ξεχωριστή σημασία στο ταξίδι της προσπάθειας και ο προορισμός θα μας κάνει να ξεπερνάμε τα εμπόδια» καταλήγει.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share