Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έφτιαξε ένα ρόφημα με ξύδι και μέλι, το ήπιε πριν κοιμηθεί και σώθηκε από αυτό που τη βασάνιζε κάθε βράδυ

Θα σας σώσει!

26 Ιουνίου 2020 16:04
Έφτιαξε ένα ρόφημα με ξύδι και μέλι, το ήπιε πριν κοιμηθεί και σώθηκε από αυτό που τη βασάνιζε κάθε βράδυ

Η αϋπνίες είναι κάτι που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο και είναι ένα πραγματικό βασανιστήριο το να στριφογυρνάς κάθε βράδυ στο κρεβάτι σου. Πριν σπεύσεις στο κοντινότερο φαρμακείο να αγοράσεις είτε φυτικά είτε όχι χάπια για να λύσεις το πρόβλημα σου, ρίξε καλύτερα μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σου. Η λύση για ακόμη μια φορά είναι ανέξοδη και απλή. Θα χρειαστείς μόνο μέλι και λίγο ξύδι.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί άπειρες φορές σωτήριο τόσο σε θέματα καθαριότητας όσο και σε θέματα υγείας και ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ανακατέψετε ξύδι με στάχτη και λουστείτε.

Ο συνδυασμός του μηλόξυδου με το μέλι είναι από τα πιο παλιά γιατροσόφια. Πρόκειται για μια φυσική θεραπεία πλούσια σε αμινοξέα που βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει την ανησυχία και την υπερδιέγερση που σας εμποδίζουν να απολαύσετε έναν καλό ύπνο.

Η κατανάλωση αυτής της θεραπείας ενισχύει την παραγωγή σεροτονίνης και μελατονίνης, των δύο χημικών ουσιών του εγκεφάλου, που είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση των υπνικών φάσεων.

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (20 ml)
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι (25 γρ.)
  • 1 φλιτζάνι νερό (250 ml)

Οδηγίες παρασκευής

Αναμείξτε το ξύδι με το μέλι μέσα στο φλιτζάνι με το νερό και πιείτε το ρόφημα μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο.
Πιείτε το κάθε βράδυ μέχρι να λύσετε τα πρόβληματα που έχετε με τον ύπνο.

Διώξτε τα σημάδια γήρανσης στα χέρια με ξύδι - Ο πιο απλός τρόπος

Τα χέρια σας έχουν γεμίσεις με πανάδες και σημάδια γήρανσης; Μην πανικοβάλλεστε υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από αυτά με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας απλά ξύδι.

Ο καθένας ξέρει πως είναι όταν αυτές οι πρώτες γκρίζες τρίχες αρχίζουν να ξεπροβάλλουν. Τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις μεγαλώσει. Το ξύδι μπορεί να σου δώσει τη λύση στο πρόβλημά σου, μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα μαλλιά, όπως θα δείτε εδώ.

Τα σημάδια γήρανσης είναι μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα και μπορούν σίγουρα να είναι λίγο θλιβερό. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να αλλάξετε αυτό!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share