Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κάνε δική σου μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών και έλαιων μαυρίσματος από την AnaPLASIS!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

25 Ιουνίου 2020 16:01
Super καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κάνε δική σου μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών και έλαιων μαυρίσματος από την AnaPLASIS!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το φετινό καλοκαίρι με απόλυτη ασφάλεια και προστασία δεν είναι άλλος από την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής φροντίδας της AnaPLASIS, που προσφέρει μια φυσική ασπίδα απέναντι στις ακτίνες του ήλιου.

Και αυτό γιατί τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς περιέχουν 100% φυσικά φίλτρα και χρυσό φύκι, που χαρίζουν ασφαλή αντηλιακή προστασία, πλούσια ενυδάτωση, ενώ ακόμη θωρακίζουν την επιδερμίδα σου από τη φωτογήρανση.

Στην αντηλιακή σειρά της AnaPLASIS θα βρεις την αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF30, το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με SPF20 και το After Sun Gel με αλόη και D-Panthenol. Εάν πάλι λατρεύεις την τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα τα έλαια γρήγορου μαυρίσματος της σειράς με φυσικό κερί μέλισσας είναι η ιδανική επιλογή για να αποκτήσεις μια μπρούτζινη όψη γρήγορα, φυσικά και χωρίς ερεθισμούς.

Μάλιστα για να δεις και μόνη σου τις ευεργετικές ιδιότητες των παραπάνω ετοιμάσαμε για σένα ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 2 τυχερές θα διεκδικήσουν την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών και έλαιων μαυρίσματος από την AnaPLASIS. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  1. Follow τη σελίδα instagram του @youweekly.gr και της @anaplasis_greece
    2. Like το post του διαγωνισμού
    3. Tag δύο φίλες σας!
    Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις …..!!

Καλή επιτυχία!!

*Σημείωσε τα προϊόντα AnaPLASIS είναι υποαλλεργικά και πωλούνται αποκλειστικά στα Φαρμακεία αλλά και μέσω του anaplasisgroup.gr.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share