Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε ελαιόλαδο με πορτοκάλι και έτριψε τα μάτια της πριν τον ύπνο - Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Δοκιμάστε το!

25 Ιουνίου 2020 11:54
Ανακάτεψε ελαιόλαδο με πορτοκάλι και έτριψε τα μάτια της πριν τον ύπνο - Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας είναι ενοχλητικοί και ανεπιθύμητοι. Γνωρίζετε ότι δημιουργούνται από την κούραση, την έλλειψη ύπνου, την κακή διατροφή και τις άπειρες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Ναι το ξέρουμε ότι τους καλύπτετε με το αγαπημένο σας κονσίλερ αλλά δεν εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.

Εμείς βρήκαμε τον πιο έξυπνο και γρήγορο τρόπο. Και θα χρειαστείτε δύο μόνο υλικά που σίγουρα υπάρχουν στην κουζίνα σας: Ελαιόλαδο και ένα πορτοκάλι. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που το ελαιόλαδο αποδεικνύεται θαυματουργό, δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε στην μπανιέρα σας ελαιόλαδο και φασκόμηλο.

Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας λάδι. Στη συνέχεια προσθέτετε το χυμό από μισό πορτοκάλι και ανακατεύετε καλά. Βάλτε ένα βαμβάκι στο μείγμα και στη συνέχεια ταμπονάρετε στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Επαναλαμβάνετε καθημερινά κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, πιστέψτε μας.

Πριν βουτήξει στην πισίνα έτριψε τα μαλλιά της με ελαιόλαδο - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Το καλοκαίρι είναι ένα βασανιστήριο για τα γυναικεία μαλλιά αφού από τη μία είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που τα ταλαιπωρούν ενώ από την άλλη τα μπάνια στη θάλασσα που το αλάτι τα "σπάει". Τι θα λέγατε αν αντί να αγοράζετε ειδικά αντηλιακά προϊόντα καταφεύγατε σε μια πιο φυσική και ανέξοδη λύση για να προστατεύσετε το καλοκαίρι τα μαλλιά σας από τον ήλιο, το νερό της θάλασσας αλλά και της πισίνας;

Η λύση είναι απλούστατη και για ακόμη μια φορά κρύβεται στην κουζίνα. Φυσικά, μιλάμε για το θαυματουργό ελαιόλαδο. Ως γνωστόν πέραν από τη μαγειρική το ελαιόλαδο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σε πολλά θέματα ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε τα μάτια σας με ελαιόλαδο.

Το χλώριο κάνει κάθε είδους ζημιά στα μαλλιά ειδικά αν είναι ανοιχτόχρωμα ή βαμμένα. Τα στεγνώνει και τους δίνει μια πρασινωπή απόχρωση. Για να το αποφύγετε αυτό, πριν μπείτε στην πισίνα βάλτε στα μαλλιά σας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας ή μαλακτικό πριν μπείτε στην πισίνα. Το λάδι θα κρατήσει το χλωριούχο νερό μακριά από τα μαλλιά σας.

Όταν τελειώσετε με το κολύμπι, πλυθείτε με σαμπουάν και είστε έτοιμες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share